Skocz do zawartości

Temat: Propozycja dochodowej współpracy

rudesmen

Rekomendowane odpowiedzi

Dostalem e-maila od seo-int@o2.pl o tresci:

Witam serdecznie,

Piszę do Pana w związku z administrowaną przez Pana stroną https://www.adresmojejstrony.pl/

Zważywszy na duży potencjał serwisu, chciałbym zaproponować współpracę przy pozyskiwaniu osób zainteresowanych umieszczaniem linków na Pana stronie. Zarobki z reklam google stały się ostatnimi czasy mało opłacalne, wielu szuka alternatywnych źródeł dochodów wynikających z prowadzenia serwisu.

Oferuję Panu pośrednictwo w sprzedaży linków pozycjonujących. Branża SEO rozwija się w naszym kraju bardzo szybko, dlatego coraz więcej osób potrzebuje umieszczać linki do swoich stron na wartościowych witrynach.

Linki takie umieszczane byłyby na dole serwisu. Ich widoczność jest znikoma, gdyż nie służą one reklamie, a podniesieniu pozycji w wyszukiwarkach linkowanej strony.

Moim zadaniem byłoby pozyskiwanie klientów i nadzór nad czasem emisji linków. Pan mógłby się skupić na prowadzeniu serwisu.

Jeśli jest Pan zainteresowany, proszę o wycenę przestrzeni na forum, powiedzmy 2,3 linijek tekstu w stopce strony, gdzie byłyby umieszczane kupione przez kontrahentów linki.

Pozdrawiam i oczekuję na odpowiedź. Postaram się wyjaśnić ewentualne wątpliwości.

To cos normalnego czy jakies oszustwo?

hehe :)

Witam serdecznie,

Piszę do Pana w związku z administrowaną przez Pana stroną https://www.gsmclub.org/

Zważywszy na duży potencjał serwisu, chciałbym zaproponować współpracę przy pozyskiwaniu osób zainteresowanych umieszczaniem linków na Pana stronie. Zarobki z reklam google stały się ostatnimi czasy mało opłacalne, wielu szuka alternatywnych źródeł dochodów wynikających z prowadzenia serwisu.

Oferuję Panu pośrednictwo w sprzedaży linków pozycjonujących. Branża SEO rozwija się w naszym kraju bardzo szybko, dlatego coraz więcej osób potrzebuje umieszczać linki do swoich stron na wartościowych witrynach.

Linki takie umieszczane byłyby na dole serwisu. Ich widoczność jest znikoma, gdyż nie służą one reklamie, a podniesieniu pozycji w wyszukiwarkach linkowanej strony.

Moim zadaniem byłoby pozyskiwanie klientów i nadzór nad czasem emisji linków. Pan mógłby się skupić na prowadzeniu serwisu.

Jeśli jest Pan zainteresowany, proszę o wycenę przestrzeni na forum, powiedzmy 2,3 linijek tekstu w stopce strony, gdzie byłyby umieszczane kupione przez kontrahentów linki.

Pozdrawiam i oczekuję na odpowiedź. Postaram się wyjaśnić ewentualne wątpliwości.

Pozdrawiam,

Mariusz I.

To napsiz mu tak:

Witam,

W zwiazku z tym, że jestem webmasterem z głową na karku, doskonale wiem, że praktykowane przez Państwa działania doprowadzą moja stronę do ruiny, nie tylko dlatego, że sama sprzedaż linków jest niezgodna ze wskazówkami jakościowymi Google, ale dlatego też, ze po testach zostało udowodnione, że ilość out links, w szczególnosci nietematycznych, wpłyea na pozycję strony na frazy główne, a także te, z long tail.

Pozdrawiam i życze miłego łapania jeleni, którzy sa pewnie Państwa konkurencją.
Szczęliwego Nowego Roku!

Właściciel dobrego serwisu www,
xxxxx

:)

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Witam

Z góry chciałbym zaznaczyć, że zależy mi na owocnej współpracy i oczywiście jestem zainteresowany sprzedażą powierzchni reklamowej pod Państwa linki. Koszt jednego linku na mojej stronie to 199zł miesięcznie. Oczywiście zależy mi również na szerokie współpracy więc zgodnie zaleceniami pozycjonerów wymagam minimum zakupu 20 linków na rok, płatne z góry rzecz jasna.

Z przyjemnością podaje dane do przelewu na kwotę 47.760zł :

XXX XXXX

Z pozdrowieniami

Zadowolony administrator strony adres.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności