Skocz do zawartości

presell pages - pytanie laika

prej

Rekomendowane odpowiedzi

Najlatwiej byloby stwierdzic ze w moim internecie nie ma nic na temat precli lub po prostu ze bylem zbyt leniwy, aby czegokolwiek poszukac. Moje poszukiwania jednak caly czas sa nieudolne wiec kieruje te pytanie do forumowiczów.

Chodzi mi o calkowite podstawy, czyli o to jak dodawac i gdzie dodawac oraz jak sprawdzic czy dane precle sa wartosciowe.

Z gory dziekuje za wszelka pomoc!

szukając precli wpisałbym w Google "spis precli" poszukaj w dziale o katalogach, a co do wyboru odpowiedniego precla, zwróć uwagę na wiek, oraz na to czy nie jest zbanowany, i to co napisał Rocky77

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Możesz, ale takie precle są pierwsze w kolejce po bana, więc lepiej napisać unikalne i poszukać wartościowego precla

i tam dodać unikalny wpis, a jak już tak nie możesz (nie stać Cię) to skorzystaj przynajmniej z synonima.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

hmm wydaje mi się, że neeon ma racje, nie ma co się rozczulać nad unikatami do nie własnych precli. Sporo unikalnych wpisów miałem w zapleczko.pl i dostało bana i moja praca na marne, trzeba wszystko przenosić. Co z tego że ty sie będziesz starał jak druga osoba oleje sprawę i ban dostaje cały precelek ;) Noszę się z myślą stworzenia unikalnych precli ale dla zamkniętej grupy ;)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

patro nie masz racji.

Jest wiele precli zadbanych i dobrze podlinkowanych akceptujących tylko unikalne arty więc waląc spamem jesteś do tyłu za konkurencą która dodaje unikalne arty.

Jeżeli chodzi o bany to fakt te zadbane też czasem łapią ale dużo rzadziej niż spamiaki. Właściciele ich jednak najczęściej przenoszą na nową domnenę i linkują to od początku więc jak by nie patrzeć same plusy.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Dokładnie, podam przykład, ostatnio wszedłem w top10 w słabą frazę, i od razu pojawiła się tam konkurencja,

włącznie z wpisami z precli, ja piszę tylko unikalne wpisy.. i co się okazało?

Teraz całe top10 jest prawie moje :) Tylko moje unikalne wpisy w preclach, plus oczywiście pozycjonowane strony.

Więc sam sobie odpowiedz.

Jak precel dostaje bana, nie czekam aż właściciel zareaguje, sam pakuję walizki i się przeprowadzam ze swoim artem :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

obecnie dodaje cały czas unikalne ale na efekty to jeszcze za wcześnie, chociaż są pierwsze skoki na wyższe pozycje w granicach top50, dalej będę preclował unikalnymi artami :) tylko szkoda jest jak bana dostaje precelek gdzie było kilka wartościowych wpisów dodatkowo podlinkowanych :)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Pomimo że precle, nie są nasze, można znaleźć bardzo wiele wartościowych precli posiadających wiek, PR, site itd.

W pewnym sensie to tak, jakby ktoś za darmo udostępnił nam wartościowe domeny, które mają jakąś wartość.

Dokładne wybieranie precli jest tutaj istotne dodawanie na chybił/trafił to głupota.

Obecnie bardzo dobrym pomysłem jest wykorzystywanie mieszarki mmarka, opisałem to tu: https://pozycjonowanie.pulawy.pl/moja-nowa-...ow-z-mieszarki/

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności