Skocz do zawartości

Ogromny spadek...

Dest

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pewien problem spadłem i to masakrycznie w góglu :/ np: dla słowa gry byłem na 87 miejscu a teraz na 208(a jedyne co robiłem to dodawałem linki-czy to zle?!). Wydawało mi sie ze im wiecej linków tym lepiej a tu mnie cos takiego spotkało :cry: . Czym to moze byc spowodowane?. Moze ktos zna odpowiedz i zechce sie nia podzielic?! :]

Pozdrawiam

PowerLink 2007

OVH - Hosting - Solidny i tani hosting, Polecam!

mnie się dydaje że to normalne, jak się nie ma pewnego miejsca to tak się skacze, wiem to z doświadczenia, jedynym rozwiązaniem na poprawe miejsca jest pozycjonowanie :lol:)

jeśli chcesz się wymienić linkami https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic6349.html :))

Noclegi Busko Zdrój - Zapraszamy do naszego pensjonatu!

Moze ktos zna odpowiedz i zechce sie nia podzielic?! :]

zbyt ogólnikowo to opisałeś aby odpowiedzieć, jeżeli jest to nowa strona to może być efekt fresh site bonus , moze w gre wchodzic też ruchy konkurencji a może po prostu spadek mocy linków ze stron gdzie dodawałeś.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności