Skocz do zawartości

Promocja Dreamhost - 10$ za dwa lata + domena gratis

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

A jak działa to niech ktoś napiszę jak skorzstać z promocji bo ja jakoś się nie orientuje. Jakiś kod trzeba wpisać przy zamówieniu ?

Na razie mam:

2 years of hosting

includes one domain registration

(includes 18% discount)

za 214 dolców.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Cholewka :D Mi się jakoś nie udaje:

Promo code error: Promo code invalid for your region!

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Sign up now, choose "Host a Domain", and then the 2 year payment option, and use the code "229".
?

edyta

Ok, ale nie idzie się połączyć ;p

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

u mnie w koncu sie udalo otworzyc strone :D wyswietla sie w 2 wariantach:

Software error:

Can't call method "query" on an undefined value at /usr/local/lib/site_perl/Ndn/Common/Login.pm line 120.

For help, please send mail to the webmaster (webmaster@balanced6.signup.dreamhost.com), giving

albo

Temporarily Unavailable

The web panel is temporarily unavailable while we perform maintenance on our database.

[sources: dreamhost]

[Host: tabo]

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności