Skocz do zawartości

Pozdrowienia z Myśliborza :D

RamigoS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, od jakiegoś czasu obserwuję to forum(szczegół, że połowy z zawartych tu informacji wciaż nie rozumiem) i dziś dołączyłem do grona zarejestrowanych użytkowników :)

Pochodzę z małego miasteczka, dawnej stolicy Nowej Marchii, obecnie stolicy powiatu Myśliborskiego i z tym miastem wiąże się moja 'aktywność' internetowa, stworzyłem i prowadzę nieoficjalną stronę o Myśliborzu(Spacerkiem po Myśliborzu)

Przy mojej znikomej wiedzy o pozycjonowaniu udało mi się osiągnąć 11 pozycję w google na główne hasło(Myślibórz rzecz jasna :) ) nie znałem wtedy jeszcze tego forum i skorzystałem z usług pewnego 'pozycjonera' z Allegro(hmm... jego zmiany były niewielkie, dodał komentarze ze słowami kluczowymi, trochę rozpisał meta i nic więcej) i o dziwo zadziałało :o Wskoczyłem do pierwszej piątki, to już mnie satysfakcjonowało, ale ostatnio nie wiedzieć czemu znów spadłem na 11 :( Wczoraj zaktualizowałem stronę i powoli próbuję dostosować ją do Xhtml, na razie na głównej walidator pokazuje mi 20błędów więc jeszcze trochę pracy przede mną ;) Takie oto moje boje z pozycjonowaniem(dobrze, że w onecie, wp, netsprincie i całej reszcie poszło gładko)

Ale się rozpisałem :) Kończę już bo pewnie zanudziłem was na śmierć, no nic, to taki mój pierwszy raz :P Pozdrawiam całe forum i do przeczytania :)

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Dzięki Induss, jeśli mógłbyś coś więcej na ten temat napisać, byłbym wdzięczny, ja niestety nie mam zielonego pojęcia co zrobić, żeby było lepiej, a nie gorzej. Estetą to ja chyba nie będę :( Za wszelkie podpowiedzi serdecznie podziękuję, za słowa krytyki również :P

Pozdrawiam

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności