Skocz do zawartości

[startup] SEOTool

Tacyt

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnia wizyta Googlebota 31.12.69 o 23:00:00GMT

Jak to mam rozumieć ? Chyba trzeba to poprawić. Nie przeczę, że 31.12.2069 robot nie odwiedzi strony, ale dość znacznie to wyprzedza czas, a za te kilkadziesiąt lat to wyszukiwarki jeszcze będą kawę robić i podawać śniadanie do łóżka.

Liczba znaków tworzących tytuł mieści się w przyjętych granicach (60 ÷ 75), lecz zalecane jest jej zmniejszenie.

Odnośnie tej sugestii, mógłby polemizować. Jeśli chodzi nam o kilka łatwiejszych fraz, to dłuższy tytuł będzie miał uzasadnienie.

Witam,

Przejrzałem Twoje narzędzie do sprawdzania i mam kilka uwag:

1) 60 znaków w tytule jest sczytywanych i wszystko co istotne powinno się w nich zmieścić, ale wydłużenie tytułu nie sprawi żadnej szkody

2) Jeżeli chodzi o limit znaków w "meta description" to sugeruję skonfrontować to z poniższym wpisem na blogu Google (Official Google Blog) z dn. 3/24/2009 07:18 Tytuł: Two new improvements to Google results pages

3) "Meta keywords" jest nieistotne i można z powodzeniem nic w nich nie wpisywać. Wiadomo że Gogel na to nie zwraca uwagi.

Narzędzie jest ok.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności