Skocz do zawartości

problem ze stroną

djeros

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tutaj nowy....

1. Mam taki oto problem moja strona djeros.net jest 2 lata w sieci i posiada PR3, od jakiegos czasu niekiedy nie ma jej wogole w wyszukiwarce, raz jest, raz nie ma dlaczego ?

2. Co jaki czas google robi kopie strony ? bo szablon zmienilem na inny i nadal wyswietla sie stara kopia i stary tytuł (nowy szablon jest w sieci ok 3 tyg)

Jesli ktos wie, prosze o odpowiedzi....

Pozdrawiam

zapraszam

1. Ciężko kolego odpowiedzieć na to pytanie, sprawdzam teraz i Twoja strona znajduje się w wynikach wyszukiwania, może jakieś drobne zawirowania albo źle sprawdzasz ;)

2. Częstotliwość tworzenia kopii strony zależna jest od tego jak często odwiedzają się roboty Google oraz jak często dokonujesz aktualizacji. Zdobywaj linki, a kopia będzie wykonywana częściej - w teorii :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności