Skocz do zawartości

Konkurs na oszacowanie miesiecznej ilości wejśc

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z dyskusją jaka była prowadzona na PIO w tym wątku 1 lutego rusza nowy laitowy konkurs na oszacowanie miesięcznej ilości wejść z frazy "................."

1. organizator: Xann Design, ul. Kopalniana 25, 43-143 Lędziny, www.xann.net

2. uczestnicy: każda osoba która wpłaci do puli konkusowej wadium 50,- zł

3. nagroda konkursu: pula konkursowa - 10%

4. zwycięzca konkusru to osoba która najtrafniej i najbliżej wytypuje miesięczną ilość wejsc dla frazy "system wymiany linków" dla domeny eweblink.pl

ps. zapisywac moża się w tym wątku , od 06-01-2009 do 20-lutego-2009 , wyniki ogłoszenia konkursu 1 marca

ps2. wpłaty do puli nalezy dokonywac na konto uzyskane przez PW

ps3. jako organizator też wpłacam 50 zł wiec przy nawet jednej starującej osobie jest juz wygrana ;)

ps4. jak ci konkurs nie odpowiada to nie żal się

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  Xann napisał(a):
nikt nikogo nie zmusza :) konkurs jest opłacalny nawet jak bedzie jeden user

ps. mówisz ze koszt wysoki ????? rozumiem ze jaja sobie robisz ???

ps.2 zobacz ps4 w pierwszym poście

Oj Xann, nie znasz metody szacowania na podstawie testowej kampanii w adwords?

To już ci wyjaśniam.

Wystarczy że odpalam testową kampanie na to samo hasło ustawiając aby reklama wyświetlała się w pierwszej dziesiątce linków płatnych dzięki temu mogę znać ilość wyświetleń twoich wyników w serpie, a dobrze wiemy że co najmniej z 80% odwiedzających wybierze pierwsze miejsca w serpach co da ci przybliżony wynik odwiedzin.

Więc nie będę puszczał kampanii na miesiąc aby wygrać 100zł.

kob22 napisał(a):
Organizator mógłby do swojego wkładu dorzucić jedno(może dwa) zero więcej.
Przecież dorzuca -10% więc o co chodzi? :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ja udziału nie wezmę ale myślę, że Ci którzy z takim zapałem pisali że da się oszacować wejścia uniosą się honorem i pokażą nam, że mieli rację. Choćby z czystej przekory. :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności