Qbexus Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Gorzej jak będziesz sam i nie trafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Qbexus napisał(a): Gorzej jak będziesz sam i nie trafisz Jak to nie trafię? Cytat 4. zwycięzca konkusru to osoba która najtrafniej i najbliżej wytypuje miesięczną ilość wejsc dla frazy "system wymiany linków" dla domeny eweblink.pl A skoro byłbym sam... Dałbym 1 000 000 wejść i tak musiałbym wygrać. Przecież nikt inny by nie typował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 gielo napisał(a): Ja udziału nie wezmę ale myślę, że Ci którzy z takim zapałem pisali że da się oszacować wejścia uniosą się honorem i pokażą nam, że mieli rację. Choćby z czystej przekory. no szczerze w to wątpię , zawsze jest tak ze krowa która dużo ryczy ......... no ale zawsze mogę się mylic zobaczymy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 stawiam ze okolo 100 (np. srednia z ostatnich 3 miesiecy ) Ale nie biore udzialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Cytat A skoro byłbym sam... Dałbym 1 000 000 wejść i tak musiałbym wygrać. Przecież nikt inny by nie typował. No wygrałbyś, wygrał - włożyłbyś 50 zł, a wygrał 45 Zaj****ta nagroda - no ale nie ma to jak satysfakcja z wygranej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Cytat No wygrałbyś, wygrał - włożyłbyś 50 zł, a wygrał 45 Zaj****ta nagroda - no ale nie ma to jak satysfakcja z wygranej W lotto i tak jestem na większym minusie. Ale jak się trafi raz na ruski rok czwórka, wtedy właśnie jest ta satysfakcja. Zarobione x zł, chociaż 300% tej kwoty w sume przeznaczyłem na kupony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Brave napisał(a): Cytat No wygrałbyś, wygrał - włożyłbyś 50 zł, a wygrał 45 Zaj****ta nagroda - no ale nie ma to jak satysfakcja z wygranej W lotto i tak jestem na większym minusie. Podziwiam podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Cytat ps3. jako organizator też wpłacam 50 zł wiec przy nawet jednej starującej osobie jest juz wygrana Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Cytat Gorzej jak będziesz sam i nie trafisz smile.gif Cytat A skoro byłbym sam... Dałbym 1 000 000 wejść i tak musiałbym wygrać. Przecież nikt inny by nie typował. Brave słyszałeś o czymś takim jak sarkazm? Nie widzisz uśmieszku na końcu mojego zdania? Xann pomysł marketingowy może i jakiś jest ale jak w coś trzeba włożyć więcej niż sms-a za 1.22 to raczej bym nie liczył na sukces komercyjny I obawiam się że faktycznie podlega to pod hazard ponieważ wpłaty są stawką w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Xann chlopaki maja racje, jesli do konkursu jest jakikolwiek wklad wlasny trzeba miec zezwolenie z ministerstwa finansow. A co do tego czy to konkurs czy loteria, to na 99% jest to loteria bo zgadujesz jakas wartosc liczbowa ktora jest pozniej "losowana" Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Przyznaje wymiękłem Nie przeszkadza wam że pozycjonujecie strony niezgodnie z zasadami wyszukiwarki ale przeszkadza wam symboliczny konkurs organizowany dla zabawy To jest jakaś masakra - ludzie odrobinę optymizmu - życie naprawdę jest za******e Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Xann napisał(a): Nie przeszkadza wam że pozycjonujecie strony niezgodnie z zasadami wyszukiwarki ale przeszkadza wam symboliczny konkurs organizowany dla zabawy Tomuś Tomuś, a kto do tego samego zła szatanie namawia?? Tak sobie myślę ze ty jesteś wysłannikiem szatana. tylko do najgorszego namawiasz I ta diabelska maszyna eweblink to już maskara ------------ Napisz ze to nie żaden konkurs tylko szukasz firmy co ci zrobi audyt wejść na stronę na podstawie opadów atmosferycznych. Wszystkich zainteresowanych prosimy o wpłatę 50 zł za materiały informacyjne. Firma zostanie wyłoniona dnia tego a tego roku pańskiego o czym poinformujemy wszystkich zainteresowanych. -edit- orty Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Pozycjonowanie jest nie zgodne z wytycznymi jakiejś tam firmy a hazard z polskim prawem taka malutka różnica. I to nie uczestnicy by za to odpowiadali tylko organizator. Ale nie z tego powodu nie ma chętnych a z powodu wpłaty 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Xann napisał(a): Nie przeszkadza wam że pozycjonujecie strony niezgodnie z zasadami wyszukiwarki ale przeszkadza wam symboliczny konkurs organizowany dla zabawy My działamy niezgodnie z googlowskimi wytycznymi dla webmasterów a Ty działasz niezgodnie z polskim prawem- świetne porównanie . Skasuj lepiej ten wątek i zapomnij o sprawie. Pomysł żenujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 brak mi słów nie ma to jak bycie bardziej papieskim niż papież ale faktycznie duża różnica walic w rogi google to spoko ale walić w rogi polskie prawo to BE nie no lusik Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.