Skocz do zawartości

Konkurs na oszacowanie miesiecznej ilości wejśc

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gorzej jak będziesz sam i nie trafisz ;)

Jak to nie trafię?

4. zwycięzca konkusru to osoba która najtrafniej i najbliżej wytypuje miesięczną ilość wejsc dla frazy "system wymiany linków" dla domeny eweblink.pl

A skoro byłbym sam... Dałbym 1 000 000 wejść i tak musiałbym wygrać. Przecież nikt inny by nie typował.

:)

Ja udziału nie wezmę ale myślę, że Ci którzy z takim zapałem pisali że da się oszacować wejścia uniosą się honorem i pokażą nam, że mieli rację. Choćby z czystej przekory. :)

no szczerze w to wątpię , zawsze jest tak ze krowa która dużo ryczy ......... no ale zawsze mogę się mylic zobaczymy ;)

Marketing internetowy dla firm

No wygrałbyś, wygrał - włożyłbyś 50 zł, a wygrał 45 Zaj****ta nagroda - no ale nie ma to jak satysfakcja z wygranej

W lotto i tak jestem na większym minusie. Ale jak się trafi raz na ruski rok czwórka, wtedy właśnie jest ta satysfakcja. Zarobione x zł, chociaż 300% tej kwoty w sume przeznaczyłem na kupony. :)

Gorzej jak będziesz sam i nie trafisz smile.gif
A skoro byłbym sam... Dałbym 1 000 000 wejść i tak musiałbym wygrać. Przecież nikt inny by nie typował.

Brave słyszałeś o czymś takim jak sarkazm? Nie widzisz uśmieszku na końcu mojego zdania?

Xann pomysł marketingowy może i jakiś jest ale jak w coś trzeba włożyć więcej niż sms-a za 1.22 to raczej bym nie liczył na sukces komercyjny :)

I obawiam się że faktycznie podlega to pod hazard ponieważ wpłaty są stawką w grze.

Xann chlopaki maja racje, jesli do konkursu jest jakikolwiek wklad wlasny trzeba miec zezwolenie z ministerstwa finansow. A co do tego czy to konkurs czy loteria, to na 99% jest to loteria bo zgadujesz jakas wartosc liczbowa ktora jest pozniej "losowana"

Przyznaje wymiękłem :)

Nie przeszkadza wam że pozycjonujecie strony niezgodnie z zasadami wyszukiwarki ale przeszkadza wam symboliczny konkurs organizowany dla zabawy ;)

To jest jakaś masakra - ludzie odrobinę optymizmu - życie naprawdę jest za******e ;)

Marketing internetowy dla firm

Nie przeszkadza wam że pozycjonujecie strony niezgodnie z zasadami wyszukiwarki ale przeszkadza wam symboliczny konkurs organizowany dla zabawy :D

Tomuś Tomuś, a kto do tego samego zła szatanie namawia??

Tak sobie myślę ze ty jesteś wysłannikiem szatana. tylko do najgorszego namawiasz :)

I ta diabelska maszyna eweblink to już maskara :)

------------

Napisz ze to nie żaden konkurs tylko szukasz firmy co ci zrobi audyt wejść na stronę na podstawie opadów atmosferycznych. Wszystkich zainteresowanych prosimy o wpłatę 50 zł za materiały informacyjne.

Firma zostanie wyłoniona dnia tego a tego roku pańskiego o czym poinformujemy wszystkich zainteresowanych.

-edit-

orty

Nie przeszkadza wam że pozycjonujecie strony niezgodnie z zasadami wyszukiwarki ale przeszkadza wam symboliczny konkurs organizowany dla zabawy :)

My działamy niezgodnie z googlowskimi wytycznymi dla webmasterów a Ty działasz niezgodnie z polskim prawem- świetne porównanie :D. Skasuj lepiej ten wątek i zapomnij o sprawie. Pomysł żenujący.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności