Skocz do zawartości

Konkurs na oszacowanie miesiecznej ilości wejśc

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Xann generalnie fajny facet jesteś ale czasem jak coś walniesz to klękajcie narody :lol2:

Naprawdę nie widzisz różnicy między niestosowaniem się do wytycznych jakiejś tam firmy a do przepisów prawa?

Druga sprawa, że to Tylko od Ciebie zależy czy to pociągniesz bo odpowiedzialność leży po Twojej stronie.

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to jest popadanie w jakaś paranoje

proponuje prosty konkurs który tak naprawdę jak juz wspopmialem wymyślił Lukas_79 , opisałem jego zasady , żeby było fajnie i była jakaś adrenalinka to mówię robimy zrzutę na nagrodę wszyscy a xann jako stary wyga bierze sobie 10 % z tego a odrazy wpada hasło ze nie bo to jest hazard i niezgodne z prawem :lol2:

no to zróbmy to tak jak powiedział jeden mądry bizmesme tu na forum zeby było zgodne z prawem:

to nie żaden konkurs tylko szukasz firmy co ci zrobi audyt wejść na stronę na podstawie opadów atmosferycznych.

Wszystkich zainteresowanych prosimy o wpłatę 50 zł za materiały informacyjne.

Firma zostanie wyłoniona dnia tego a tego roku pańskiego o czym poinformujemy wszystkich zainteresowanych.

teraz lepiej ?

Marketing internetowy dla firm

Osobiście nie mam nic przeciwko hazardowi.

Sory jaki hazard ?? Przecież da się to wyliczyć jak pisali ludziska w innych tematach.

Hazard to by był jak byśmy się zakładali teraz czy Xann się teraz zes.. ze strachu i wycofa czy nie :lol2:

no to zróbmy to tak jak powiedział jeden mądry bizmesme tu na forum zeby było zgodne z prawem:

to nie żaden konkurs tylko szukasz firmy co ci zrobi audyt wejść na stronę na podstawie opadów atmosferycznych.

Wszystkich zainteresowanych prosimy o wpłatę 50 zł za materiały informacyjne.

Firma zostanie wyłoniona dnia tego a tego roku pańskiego o czym poinformujemy wszystkich zainteresowanych.

teraz lepiej ?

Xann, Twoje podejście do prawa jest mega-naiwno-infantylno-pokemońskie. Nikt nie będzie Cie pytał co napisałeś w regulaminie tylko co zrobiłeś.

Czytając ten wątek przypomniały mi się spamowe maile z napisem "To nie jest SPAM..........." w tytule ;)

Może jak nie chcecie brać udziału to nie bierzcie udziału, zamiast marudzić.

Ale kto tu marudzi, po prostu część uzerów forum wyraziła swoje zaniepokojenie tym, że jeden z ich znajomych prawdopodobnie może nieświadomie wchodzi w konflikt z prawem i postanowili o tym napisać żeby go ostrzec. Osobiście jak walne jakiegoś glona to chciałbym żeby ktoś mnie poinformował o tym fakcie.

A skoro byłbym sam... Dałbym 1 000 000 wejść i tak musiałbym wygrać. Przecież nikt inny by nie typował.

No wygrałbyś, wygrał - włożyłbyś 50 zł, a wygrał 45 :) Zaj****ta nagroda :D - no ale nie ma to jak satysfakcja z wygranej ;)

Jakie 45zł ? przecież Xann też sie dorzuca :D

Raczej nie wezmę w nim udziału ale sam pomysł mi się podoba.

Pozdrawiam.

;)

Może jak nie chcecie brać udziału to nie bierzcie udziału, zamiast marudzić. Chyba każdy może z swoimi pieniędzmi robić co mu się podoba.
Pomysł mega-niekompetentny

To wymyśl lepszy.

OK, Konkurs na największego cwaniaka forum.

GRATULUJĘ, WYGRAŁEŚ ;)

PS. Nic osobistego, chciałem tylko wyrazić moją opinię odnośnie tego konkursu...

• 4 tygodnie później...
Osobiście nie mam nic przeciwko hazardowi.

Sory jaki hazard ?? Przecież da się to wyliczyć jak pisali ludziska w innych tematach.

Hazard to by był jak byśmy się zakładali teraz czy Xann się teraz zes.. ze strachu i wycofa czy nie ;)

stawiam 100 zł, że watek zniknie za sprawa Xann'a lub jednego z moderatorow :)

BTW - Xann bierze ktos oprocz Ciebie udzial w konkursie? tak z ciekawosci :D

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności