Skocz do zawartości

Witam pozycjonerów. Kłania się komputerowe pozycjonowanie.

Macpoz

Tutaj komputerowe pozycjonowanie  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy witasz mnie z entuzjazmem?

• Tak, ogromnie się cieszę.
      6
    • Nie, bardzo chłodno.
      5
    • Nie jestem za, ani przeciw.
      3
    • 0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was!

Nazywam się Maciej Janas i pracuję nad KOMPUTEROWYM POZYCJONOWANIEM opisanym pod adresem www: https://computer-systems.com.pl/

KOMPUTEROWE POZYCJONOWANIE to pakiety usług dla firm oraz moja komputerowa strona firmowa.

Zapraszam do współpracy.

Maciej Janas, systemy dla firm

Masssakra "Komputerowe Pozycjonowanie" ;d. Tak dojrzałe jak moja strona tapety-na-komputer.pl

Witam witam ;d

Raczej Komputerowe Tapety, bardziej by do mnie pasowały.

Komputerowe Pozycjonowanie to wyrażenie wymyślone i wypozycjonowane przeze mnie z powodu skracania rozwlekłych tytułów, które wcześniej miał mój CMS o usługach komputerowych i pozycjonowaniu dla firm.

Może komuś moja nazwa się spodobała?

Dobrze, że analogowo nie pozycjonujesz :P np. na słupach ogłoszeniowych :)

no offence ;)

Komputerowo to komputerowo. Pozycjonuję komputerowo, zapewniam.

Nie wiem, czemu jesteście uprzedzeni do tego długiego słówka "komputerowe". Taki już jest nasz polski język pozytywnie zakręcony.

A Wy angielszczyznami zanieczyszczacie wypowiedzi w języku polskim. Ważne, że nie mylisz znaczeń podobnie brzmiących słów angielskich przeniesionych błędnie do Polszczyzny z przypisaniem im znaczeń podobnie brzmiących polskich wyrażeń.

Nic nie zrozumiałem z Twojej ostatniej wypowiedzi ;)

Nie spinaj się :P To był żart, dla mnie możesz mieć nawet pozycjonowanie satelitarne :)

Mogę potłumaczyć. Jest np. u nas popularne wyrażenie np. 5ta edycja konkursu, bo Polacy pomylili podobne brzmienia z niepodobnymi znaczeniami i nie ma innych błędów językowych w powszechnym użyciu poza źle włączonymi wstawkami z języka angielskiego. Oczywiście poza dyslektykami i nieukami.

PS.

Ja jestem samoukiem sztuk komputerologii, ale w szkole średniej byłem nieukiem ze średnią ocen 4.1.

Nic nie zrozumiałem z Twojej ostatniej wypowiedzi ;)

Nie spinaj się :P To był żart, dla mnie możesz mieć nawet pozycjonowanie satelitarne :)

A wiesz co to jest odczulanie komputerowe lub słyszałeś o komputerowym usuwaniu wad wzroku? Jakoś takie wyrażenie się przyjęło. Moje jest trochę masło-maślane, ale już mi to nie przeszkadza.

Satelitarne pozycjonowanie to polska tarcza rakietowa? Komputerowe pozycjonowanie mogło by satelitarne opanować i przejąć władzę nad atomówkami.

hihi, Nie mam tego w planach, więc spokojna głowa, czyli tylko pozycjonowanie i optymalizacja.

A ja pomyślałem że zajmujesz się aranżacją wnętrz a konkretnie doradztwem jak najlepiej rozmieścić sprzęt komputerowy :) np czy lepiej pasuje pod biurkiem czy może na biurku ;)

Pakiet usług pozycjonowanie komputerowe dla firmy składa się również z takich bejerów feng-shui jak wyżej wymienione rozmieszczenia infrastruktury informatycznej w siedzibie firmy.

A mogłoby być też Komputerowe w sensie należące do komputera. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności