Skocz do zawartości

Linkowanie

Sebastian Reg

Rekomendowane odpowiedzi

coraz częściej jest stosowane przez niektorych "pozycjonowanie pośrednie" czyli stawia się arty a w artykuły wali sie z SWL tym samym linkiem który z artow dopala storn ale pozycjonowana domena musi byc "stara" bo potem na pio pytają dlaczego zaplecze jest wyżej od mojej domeny

Marketing internetowy dla firm

Najlepiej z tego i tego, można także z katalogów, np. takich jak scuttle.

SWLa możesz użyć do za indeksowania wpisu, później go podlinkować linkami stałymi.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Bywa tak czasem że ktoś dopali już dopalanego precla nie odpowiednia ilością pkt i zanim ten precel przekaże moc stronie z linków w nim zawartych osiąga wyższą pozycje.

Ludzie bardzo często zastraszenia falą filtrów nie chcą bezpośrednio pozycjonować stron swlami

W sumie to na dłuższą mete zawsze ten wysokowy wypozycjonowany precel przekazuje głos na dany adres, a nie odwrotnie, więc zysk długoterminowy będzie. Szkoda że admini wielu moderowanych precli zabraniają umieszczania linków do "innych stron" lub innych preceli. Z swl dopalam wpisy najczęściej na ~500pkt na 2-3 frazy (aby było naturalniej).

Treningi WattUp.pl

coraz częściej jest stosowane przez niektorych "pozycjonowanie pośrednie" czyli stawia się arty a w artykuły wali sie z SWL tym samym linkiem który z artow dopala storn ale pozycjonowana domena musi byc "stara"...

Albo musi być duża ilość artykułów bardzo delikatnie dopalanych.

Nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło aby zaplecze było wyżej niż pozycjonowana strona.

Artykuły mają być lekko podlinkowane a nie pozycjonowane. Lekko znaczy lekko a nie po kilka tyś pkt z weblinka.

Dobrze jest podlinkować taki wpis na 3 frazy a nie na jedną.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ja się dołączę do pytania...

Co sądzicie o takim linkowania, mamy arta (1-2k znaków, 3 linki w treści) linkujemy nim:

1. Stronę pozycjonowaną

2. Zaplecze

3. Arta w innym preclu

Sądzicie, że taki schemat jest skuteczny i się sprawdza?

Przy jakiej ilości artykułów możemy zauważyć jakieś efekty?

Nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło aby zaplecze było wyżej niż pozycjonowana strona.

uwierz mi zdarza się gdy artykuł dajesz na stare precle w mocnych domenach , domena tez ma swoja siłę wiec wychodzi nie raz własna mocą a pozycjonowania strona jest świerzakiem - świerzaki zawsze robię przez precle dopiero po 3 miesiacach jade z koksem

no mówimy tu o lekkich frazach po mas 200 czy 400 tys wyników bo wiadomo ze w milonowych precle nie wyjdą

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności