Skocz do zawartości

Precel - artykuly.gigadownload.net.pl

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłem reaktywować mojego jedynego precelka - www.artykuly.gigadownload.net.pl.

Jest to kontynuacja poprzedniego precla, niechybnie zranionego. Wszystko co zostało zaakceptowane to jest tak jak było :)

Wprowadziłem drobne ograniczenie - każdy nowy user dostaje konto bez praw (abonent), jeżeli chcesz pisać artykuły to wystarczy wysłać PW do mnie z nickiem zarejestrowanego konta.

Dodatkowa nowość to zbanowanie konta, jeżeli zostanie dodany artykuł, który jest po prostu duplikatem...

Serwis ma ponad 10000BL w Yahoo, więc nie jest tak źle... jeszcze postaram się o trochę linków (Wy też lekko podlinkujcie swoje ;))

Pozdrawiam

Dobra, muszę wyjaśnić jak ja to widzę :)

Nie mogą się powtarzać całe zdania - dobrze użyte synonimy w kazdym zdaniu są wg. mnie ok. Nie przyjmuję takich, że np. 1/3 jest z innego artykułu, a 2/3 nowe itd. itp.

daj z moderacją wysyłanie artów na pw czy email jest trochę problematyczne. taki zwykły moderowany akceptujący arty zgodne z regulaminem ułatwi zarówno tobie jak i dodającym pracę

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Wkurzylem się lekko mówiąc odrzucając 90% artykułów. Jak komuś zależy to niech się pofatyguje i napisze meila lub pw. Wolę mieć pewną grupę 20-30 osób, a nie ponad 700 spambotów...

Tak nawiasem to jakby ktoś nie załapał to nadaję tylko prawo tym co faktycznie chcą, reszta wygląda tak jak u innych...

Dobra, muszę wyjaśnić jak ja to widzę :)

Nie mogą się powtarzać całe zdania - dobrze użyte synonimy w kazdym zdaniu są wg. mnie ok. Nie przyjmuję takich, że np. 1/3 jest z innego artykułu, a 2/3 nowe itd. itp.

W synonimach możesz mieć z jednego zdania np 10 wersji. W końcu zaczną się powtarzać.

Eksperyment Discover.pl

To proszę robić tak, aby się nie powtarzały. Sprawdzam przy moderowaniu tylko czy nie został dodany spam - unikalność sprawdzam dopiero po czasie.

Chciałbym jeszcze sprostować jedną rzecz - proszę podawać nicki, a nie treści artykułów. :)

ps. co do zbanowania konta to wtedy wylatują wszystkie artykuły powiązane z tym kontem, nie warto ryzykować. Ilość kont felietonisty jest limitowana.

taki rygor a precel nawet PR nie ma :) niecałe 3k linków tylko, i darmowa templatka...

mój auto-blogo-precel lepiej wygląda, może i treść z wiki(z wszystkich wersji jezykowych) wpisy userów i ma PR 3, 4k site, i 60k linków ;)

jeszcze SWL w stopce i filtr na domenę ;)

https://www.google.pl/search?hl=pl&safe...=Szukaj&lr=

sygnaturka.png

Zdaje mi się, że filtr został nadany po dodaniu tematu na PiO... parę dni temu na pewno tego nie było.

Co do pr to chyba nawet nie miał kiedy załapać, a BL jest ponad 11K w Yahoo!. A site jest 2x więcej niż wpisów, prawie 1k...

https://siteexplorer.search.yahoo.com/advse...mo=d&bwmf=s

taaaaaa

:)

Zdaje mi się, że filtr został nadany po dodaniu tematu na PiO... parę dni temu na pewno tego nie było.

źle podpiełeś SWL(z lenistwa) i psikus ;)

site 936 ;]

https://www.google.com/search?hl=en&saf...amp;btnG=Search

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności