Skocz do zawartości

Precel - artykuly.gigadownload.net.pl

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Trudno nazwać rygorem usuwanie nieunikalnych artykułów, a w/w zasady na pewno wyeleminują większość takich ludzi, którzy idą na ilość dodając co popadnie...

Jestem pełen podziwu dla tych, którzy usuwają wszystkie takie arty i akceptując około 10%...

Jestem pełen podziwu dla tych, którzy usuwają wszystkie takie arty i akceptując około 10%...
A co w tym dziwnego? Ja tak robię, sprawdzam kilka zdań w Google, jak widzę, że artykuł jest już w innym preclu robię del i koniec.

5 minut dziennie i sprawa załatwiona, i to tak krócej, niż późniejszy czas na przenoszenie precla na nową domenę,

kupno jej itp. bo dostała bana.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dokładnie robię tak jak Mar napisał; idę nawet dalej - jeśli widzę że dany tekst został powielony to automatyczny wylot czeka wszystkie pozostałe w kolejce tegoż samego autora - w ten sposób mowa tu faktycznie o 5 minutach roboty z moderacją a domeny trzymają się rewelacyjnie.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 5 miesięcy temu...

Precel od paru dobrych miesięcy ma wyłączoną rejestrację (nie mam już nerwów na sprawdzanie artykułów).

Poza tym chcę domenę pozbawić wszelkich nietematycznych subdomen (katalog stron jeszcze ujdzie), została mi tylko jedna - artykuly.

Co proponujecie zrobić z tą całą bazą? Na co przenieść? Bo nie chcę, aby cała domena była potraktowana jako istne zaplecze i dostała ew. karę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności