Skocz do zawartości

www.WildWebWoods.eu Nowy Katalog Stron - PR5

collinve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam,

próbowałem się dokleić, ale najpierw wyskakiwał mi komunikat, że opis nie może mieć 255 znaków choć miał ze 200 max, a potem wyskakuje komunikat Your website is not responding. Coś tam chyba nie trybi jak trzeba jeszcze.

Gielo dzięki, już się dodałem, zacny katalog:-)

dziwne, inni nie maja takich problemow, od wczoraj zostalo zarejestrowane 15 stron i nikt nic nie zglaszal.

wlaczona jest opcja sprawdzania czy dolaczana strona odpowiada. Sadze, ze raczej problem tkwi po Waszej stronie. Przykro mi.

Jednakze... Klient nasz Pan :lol2: opcja zostala wylaczona teraz nie bedzie problemow.

Cholera... :lol2:https://www.pagerankpr.com/fake-rank-checke...=www.bustard.pl (NOT VALID) a kogos pomawia :rofl: to żart oczywiście (więc właściciela proszę o wybaczenie)... Kolego sirkus... nie kożystaj z badziewia, bo nie dajesz argumentów, a podsycasz niepotrzebnie ogień ;)

ok, przyznaje się do błędu, sprawdziłem akurat tym co mi się pod ręką nawinęło i tak wyszło

poprostu co trochę ktoś sprzedaje, udostępnia super strony z wysokim fPR, a tu nowy user, oferuje swój super katalog z super PR, brak historii, więc proste stwierdzenie: "znowu ktoś che nabić kogoś w bambuko" :)

nadal jakoś kurde nie mogę uwierzyć w prawdziwość tego PR, nie mówię tutaj o świadomym oszustwie, ale jakimś dziwnym zachowaniu G

jednak tak czy siak jeszcze raz SORRY za robienie zbędnego zamieszania (niczym Xann B) - bez urazy )

Wypadaloby zachowac stopke Freeglobes

Ktos inny byl odpowiedzialny za tworzenie tej strony. Jezeli naruszyl zasady licencji zostana wyciagniete konsekwencje,a stopka zostanie przywrocona do formy zgodnej z licencja.

Pozdrawiam

Witam;

Trzy razy próbowałem dodać stronę i trzy razy otrzymałem komunikat:

Invalid Security code

Trudno, nie dam rady dodać.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Kolego sirkus... nie jestem obrazalskim dzieciakiem :blink: (wogole nie jestem dzieciakiem, a szkoda :) ) ehh... Rozumiem wasza reakcje na mnie jako newbaby tego forum (chociaz tutaj cholira jestem dzieciakiem ;) ) ale podkreslam... dla mnie nie jest droga przedkladanie zafalszowanego PR. Tym bardziej,ze wkrotce pojawi sie tutaj troche wyzszy PR :)

Co do kolegow majacych problemy z zamieszczeniem linkow i podpieciem... sprawdzali to moi programisci i admin. Po naszej stronie wszystko wyglada OK. nie wiem co moze byc przyczyna... Przykro mi.

Mam cicha nadzieje, ze Koledzy ktorych strony zostaly zamieszczone w katalogu zrewanzuja sie tym samym i zamieszcza odnosniki z PR do naszego katalogu...

Na chwile obecna zamieszczanie linkow (Konto - Basic) jest w trybie expressowym, jednakze nie wiem jak dlugo. Planowo bedzie to w trybie 30-90 dni. Zostanie tylko konto premium...

Co do kolegow majacych problemy z zamieszczeniem linkow i podpieciem... sprawdzali to moi programisci i admin. Po naszej stronie wszystko wyglada OK. nie wiem co moze byc przyczyna... Przykro mi.

3 osoby napisały Ci w przeciągu jednej godziny ,że nie da się dodać to chyba jednak jest coś nie tak ? Przed chwilką sprawdzałem i nadal wywala ten sam błąd. Ale Twój katalog ,więc nic mi do tego ,że nie działa poprawnie :-)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Ja próbowałem już 3 razy, o różnych porach. Cały czas to samo: Invalid Security code

BTW. Przy dodawaniu polskich stron wali się kodowanie...

rejestracja przechodzi normalnie, kodowanie zmienione powinny byc juz polskie znaki, nie doszlismy z programistami gdzie wywala blad przy dopinaniu, potwierdzam ze taki problem wczoraj sie pojawil i przepraszam za to niestey nie wiem nadal gdzie tkwi przyczyna, jednakze prace trwaja. strona caly czas jest monitorowana i bede wdzieczny za wszelkie sugestie... i informacje, ze cos nie dziala.

Jeszcze raz przepraszam za zaistniala sytuacje.

Ze wzgledu na to, ze katalog ma miec zasieg nie tylko polski informuje, ze kodowany bedzie w UTF-8.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności