Skocz do zawartości

www.WildWebWoods.eu Nowy Katalog Stron - PR5

collinve

Rekomendowane odpowiedzi

Invalid Security code

back

09:22:37 | Thursday 08 Jan 2009

Cały czas to samo... Powodzenia

Ja to rozwiązałem tak zę odświeżyłem strone i poszło (na nowo trzeba uzupełniać dane). Samo odświeżanie obrazka z kodem nie pomogło. Dodałem 4 strony.

Gielo zdaję sobię sprawe że wiesz co robisz, ale czy napewno dobrym wyjściem jest akceptowanie wpisów bez moderacji?

Treningi WattUp.pl

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Invalid Security code

back

09:22:37 | Thursday 08 Jan 2009

Cały czas to samo... Powodzenia

Ja to rozwiązałem tak zę odświeżyłem strone i poszło (na nowo trzeba uzupełniać dane). Samo odświeżanie obrazka z kodem nie pomogło. Dodałem 4 strony.

Gielo zdaję sobię sprawe że wiesz co robisz, ale czy napewno dobrym wyjściem jest akceptowanie wpisów bez moderacji?

Byc moze,ze jest to jakis blad w skrypcie ale jak zaznaczyl kolega dywyn... dodal strony wiec jest to mozliwe. Programisci popatrza na ten skrypt ale Koledzy to wymaga czasu. wiec jak ktos chce to juz powinien wiedziec jak :D dopisac sie do katalogu. Tym bardziej, ze troche bede zmienial zasady ;)

Dodajesz strony i usuwasz. Katalog chyba po to jest moderowany aby zakceptować wpis i zostawić, a nie usuwać po kilku dniach.

Do wszystkich zarejestrowanych wyslalem e-mail z prosba o kontakt i podanie linkow zwrotnych. Nie otrzymalem odpowiedzi do dnia dzisiejszego (tresc e-maila do wgladu). Linki ktore usunalem oprocz braku kontaktu posiadaly charakter komercyjny i druga sprawa nie wiem dlaczego ale caly czas wystepowaly jako death link.

Prosze przeczytaj tresc glownego postu wtedy bedziesz wiedzial dlaczego Twoje posty zostaly usuniete... i odbieraj e-maile, wtedy nie bedzie trzeba pisac na forum. Jezeli adres ktory podales byl np. falszywy nic na to nie poradze. Wyslij jeszcze raz (o ile zechcesz linki do odpowiedneiego pakietu)

przepraszam Kolegow na forum za te prywatne rozmowy ale niestety nie mialem mozliwosci prywatnego kontaktu. Czekalem od wyslania e-maila ale ze wzgledu na brak kontaktu i reakcji postapilem tak jak naisal kolega.

Pozdrawiam wszystkich

TERAZ widze cos napisaleś w pierwszej wiadomości. Poponuję abyś w widocznym miejscy w katalogu umieścił tą informacje. W czasie gdy dodawałem stronę nie było notki w miejscu dodawania linków.

Meila podałem prawdziwego, a wiadomości o linku nie dostałem - o wykasowaniu strony tak.

Treningi WattUp.pl

TERAZ widze cos napisaleś w pierwszej wiadomości. Poponuję abyś w widocznym miejscy w katalogu umieścił tą informacje. W czasie gdy dodawałem stronę nie było notki w miejscu dodawania linków.

Meila podałem prawdziwego, a wiadomości o linku nie dostałem - o wykasowaniu strony tak.

Jest to widoczne na stronie, w miejscu gdzie jest wybor subskrypcji. Widoczniej juz sie nie da. Prosze o podanie na PW adresu e-mail pod ktorym jestes zarejestrowany. Wysle ci kopie e-maila jezeli nie wierzysz.

Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności