Skocz do zawartości

Teoria spisku czyli Google

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Google to firma amerykańska, tam polityka rządzi się nieco innymi prawami niż u nas, rząd dba o duże koncerny bo to one tworzą potęge stanów, firmy finansują kampanie wyborcze, a rządy dofinansowują i tworzą prawo pod koncerny, oczywiście nikt o tym głośno nie mówi, ale tak jest. Google współpracuje dość ściśle z rządem USA, a jemu zależy na tym, żeby to amerykańska wyszukiwarka, a nie np. chińska czy rosyjska była tą ogólnoświatową. Mając taki zbiór danych jaki ma Google można naprawdę sporo zdziałać.

no proszę i znalazł się ktoś mądry co staremu xannowi potrafił wytłumaczyć dlaczego , dzięki :D

Jak bedę miał za plecami sponsora wujka sama tez dam konta PRO i statystyki gratis

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
może inaczej zapytam dlaczego microsoft nie stworzył takiej wyszukiwarki ??? dlaczego Google jest jedyna ogólną światową wyszukiwarką i żadna inna firma się nie podjęła tego zeby stworzyć druga ogolno światową wyszukiwarkę ???

A dlaczego mercedes nie robi samolotów?? ,lub chociaż nie skręca ciągników jak Lamborghini

Wbrew pozorom, aż tak dużo nie wydają patrząc, że elektronika coraz szybciej tanieje, to utrzymanie DC nie jest aż tak duże - choć wiadomo, że to są dla nas kwoty rzędu wielu milionów. A era reklamy rozwija się całkiem nieźle, więc chyba idealnie trafili - czy są dofinansowywani nie wiem - ale myślę, że bez tego sobie by radzili całkiem nieźle.

A co do wątku, że teraz za wszystko się płaci: wodę, prąd, nawet powietrze - jeżeli podciągniemy to klimatyczne. To jeszcze na uczelni jakiś profesorek powiedział, że póki co jeszcze się za grawitację nie płaci... póki co :D

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Z google jeszcze nic nie wypłynęło a u nas jakieś wypływające listy domen:)

Im mniej wie o moich stronach konkurencja tym lepiej, dla tego wole korzystać z darmowych Google analytics bo i tak żadnych nowych danych nie daję google. Google i tak to wszystkie wie co mi przekazuje w tych statystykach, tyle że dzięki tym statystykom tymi informacjami dzieli się z nami.

Ja tam jestem jakiś chyba głupi bo z tego co wiem to nie ma nic za darmo na tym świecie.

To prawda tzn. że nic nie ma za darmo, a nie, że chyba jesteś głupi :rofl:

Dziś podobno już nawet jak się w mordę chce dostać to trzeba się postarać :lol2:

To życzenie akurat mogę spełnić - taki ze mnie dobry wujek ;) - tylko napisz kiedy będziesz w Skierniewicach lub kiedy mam przyjechać do Koluszek :)

Co do G. to dobry link podał Jeż.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

hmmm, Wujek Google mowi:

Uzytkownik Xann:

- wzrost: 178 cm

- waga: 76 kg

- wiek ....

- przebyte choroby ....

- orientacja seksualna ....

- ulubiona potrawa ....

- dzieisjszy kolor majtek ....

- .....

- .....

Opcje: inwigiluj, usuń

itp. itd :lol2:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Google i tak to wszystkie wie co mi przekazuje w tych statystykach, tyle że dzięki tym statystykom tymi informacjami dzieli się z nami.

Taki mądrala i tak mało wie ??:lol2:

Po zainstalowaniu statystyk wie jakieś 2 razy więcej :rofl:

Zapewne jestem przewrażliwiony ale nie rozumiem dlaczego ktoś pakuje milardy dolarów w firmę która nie przynosi zysków ???

Możesz podać źródło tej rewelacyjnej informacji, że google nie przynosi zysku?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

mam rozumieć ze google zarobiło 16 mil dolarów a Wikipedia mało co by nie znikła gdyby nie zastrzyk 6 mil dolarów na jej utrzymanie ???? taka Wikipedia to jest jedna zakładka w Google i wciąga 6 mil dolców rocznie to taki kolos jak Google musi wciągać z 100 razy więcej a zarabia tylko 16 mil dolarów ???? No to niczego nie kumam

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności