Skocz do zawartości

oferta na pozycjonowanie

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie otrzymałem e-maila na firmową stronę Xann.pl :

Szanowni Państwo!

Chcielibyśmy zaprezentować Państwu ofertę dot. Możliwości wypromowania Państwa serwisu internetowego za pomocą dodania go do wyszukiwarek i katalogów. Jest to bardzo ważny element promocji w Internecie, ze względu na fakt, iż ponad 80% ruchu na stronach internetowych generują właśnie wyszukiwarki, które tworzą swoje rankingi biorąc pod uwagę w głównej mierze tzw. link popularity czyli ilość miejsc w Sieci, gdzie znajdują się odnośniki do danego serwisu internetowego.

Chcielibyśmy również przedstawić Państwu ofertę dot. taniego pozycjonowania Państwa serwisu internetowego w wyszukiwarkach. Czy mogą być Państwo zainteresowani nawiązaniem współpracy? Jeśli tak to proszę o adres strony www, która ma być pozycjonowana, Państwa dane kontaktowe oraz słowa/frazy kluczowe, na które strona powinna być pozycjonowana.

Czy mogą być Państwo zainteresowani otrzymaniem oferty?

Powiedzcie mi o czym to świadczy ?????

Marketing internetowy dla firm

Swiadczy to o tym ze twoj filtr antyspamowy nie zadzialal poprawnie i niestety musisz ten spam skasowac ręcznie

:]

Używaj Cuilla i Hakii

O tym, że nie pozycjonujesz swojej strony o "Pozycjonowaniu i tworzeniu stron internetowych" :rofl::lol2: Powinieneś być wdzięczny konkurencji, że chce Ci pomóc ;)

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

stronę przedewszystkim powinieneś zgłosić do wyszukiwarek

mail zamulił bo weblinka przeciez nie bylo :lol2:!! :rofl:

Używaj Cuilla i Hakii

tez ostatnio takie 2 dostalem. Odpisałem grzecznie ze jak juz spamuja to chociaz niech patrzą do kogo

Dawaj Tomek ich na tapete

no nie chce ich dawać na tapetę bo na pewno tu są ale w zupełności się z Tobą zgodzę naprawdę powinni patrzeć do kogo wysyłają bo to raczej ścina a wątpię żeby był jakiś wykwalifikowany pozycjoner któremu xann nic nie mówi w takie cuda to ja juz nie wierze

Marketing internetowy dla firm

Cytat ze strony https://www.google.com/support/webmasters/b...mp;answer=35291 :

# Wystrzegaj się firm SEO, konsultantów i agencji, które przysyłają nieoczekiwanie wiadomości e-mail.

O dziwo, my też dostajemy spam o treści:

,,Szanowni Państwo google.pl!

Odwiedziliśmy Państwa witrynę i stwierdziliśmy, że nie jest wymieniana w większości najważniejszych wyszukiwarek ani katalogów..."

Zalecamy równie sceptyczne podejście do nieoczekiwanej poczty na temat wyszukiwarek jak do spamu na temat ,,pigułek odchudzających w czasie snu" i zysków z przelewu funduszy obalonych dyktatorów.

a wątpię żeby był jakiś wykwalifikowany pozycjoner któremu xann nic nie mówi w takie cuda to ja juz nie wierze

Xann nie każdy pozycjoner czyta PiO ;) A znany jesteś tylko tutaj jako Xann, więc powinieneś w to uwierzyć.

Poza tym nie musi wysyłać to jakiś pozycjoner, tylko może jakaś sekretarka która zajmuje się pozyskiwaniem nowych klientów.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

tylko może jakaś sekretarka która zajmuje się pozyskiwaniem nowych klientów

To dziś sekretarki się tym zajmują? ;)

Mnie się wydaję, że nie musiał to być nawet człowiek, tylko bot przeleciał po stronie, zebrał adresy e-mail i poszła

masówka. Bo nawet "sekretarka" nie byłaby taka głupia, żeby wysyłać pozycjonerowi ofertę pozycjonowania jego strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności