Skocz do zawartości

Domena po R301

mcmagik

Rekomendowane odpowiedzi

Mam domene, na ktorej stala kiedys moja strona.

Przenoszac strone na nowa domene zastosowalem R301. Przez ponad 3miesiace w htaccess bylo info o R301 po czym zdjalem R301.

Wszystko ladnie wyszlo, gugiel lyknal jak nalezy, a ja zaczalem optymalizowac nowa domene.

Teraz pytania:

czy sensownie jest zrobic cos takiego ze stara domena, ktora aktualnie jest pusta, ze przeniose ja sobie na inny server (inne IP) i postawie strone np. jakis autorski preclo-katalog o zblizonej tematyce jaka kiedys ta domena miala.

do domeny wciaz prowadza jakies linki z katalogow - czy linki dla googla beda mialy jakas wartosc - zwlaszcza po R301?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Teraz pytania:

czy sensownie jest zrobic cos takiego ze stara domena, ktora aktualnie jest pusta, ze przeniose ja sobie na inny server (inne IP) i postawie strone np. jakis autorski preclo-katalog o zblizonej tematyce jaka kiedys ta domena miala.

do domeny wciaz prowadza jakies linki z katalogow - czy linki dla googla beda mialy jakas wartosc - zwlaszcza po R301?

1. To zależy od Twoich planów. Być może bardziej sensowne będą inne działania lub też zostawienie jej pustej.

2. Linki będą miały taka samą wartość jak gdyby 301 w ogóle nie było.

1. To zależy od Twoich planów. Być może bardziej sensowne będą inne działania lub też zostawienie jej pustej.

Zostawienie pustej domeny i placenie za nia.. to raczej bez sensu ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności