Skocz do zawartości

Przekierowanie 301 na nową domene

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Niestety muszę zmienić adres mojej strony. Stara domena istnieje od roku. Od miesiąca pozycjonowana. Niestety muszę zmienić adres. I tu moje pytanie. Czy jak zrobię przekierowanie ze starej na nowiuteńką domenę, to czy taki strzał linków może zaszkodzić? Czy G może potraktuje to tak, że adres się zmienił no i przeniesie siłę na nową, tak jakby ta nowa domena miała wiek tej starej.

A może najpierw trochę podlinkować tą nową tak z miesiąc? Wydaje mi się to bardziej bezpieczne. Interesuje mnie jednak co bym na tej stronie umieścił. Pustą stronę czy jeszcze co innego?

Pozdrawiam

Przyłączam się do pytania, ale trochę chciałbym je zmodyfikować :blink:

Mam stronę, która dostała jakiś miesiąc temu filtr na wszystkie frazy, które pozycjonowałem. Czy w przypadku wykupienia nowej domeny i przekierowania na nią starej domeny, nowa domena nie dostanie filtru jaki był na starej domenie?

Pozdrawiam i dzięki z góry za odpowiedź na pytania moje i kolegi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności