Skocz do zawartości

[Sprzedam] Portal o grach

JustPlay

Rekomendowane odpowiedzi

O projekcie

Serwis o tematyce gier. Kierowany jest głównie do młodzieży, ale nie tylko. Treść merytoryczna dodawana jest na bieżąco przez redaktorów serwisu. Korzystanie z serwisu będzie bezpłatne (w czasie terazniejszym jak i przyszlym). Dyskutować można na forum dyskusyjnym (gamefix.pl/forum), na którym na bieżąco odbywane są konkursy. Redaktorzy za swoją pracę wynagradzani są wartosciowym dobrem materialnym w postaci słuchawek, myszek itp. Polityka serwisu jest inna niż na blizniaczych stronach o tej samej tematyce.

Oczywiście taka była wstępna wizja mojego serwisu. Z braku czasu muszę go odsprzedać.

Na wstępie chciałbym dodać, że w serwis włożyłem 1900zł.

Z przykrością muszę rozstać się z portalem z powodu spraw osobistych. Zarobki serwisu miesięczne wynoszą 80$ przy jednej reklamie kontekstowej na forum.

Przedmiotem sprzedaży jest:

- forum dyskusyjne

- domena gamefix (pl) - nie chce, aby tekst zostal zindeksowany w google - dlatego domene napisalem w tej formie

- layout w formacie psd str. głównej (substrona i home)

- wykupiony hosting na kolejny miesiac

- ciagle pozycjonowanie w google

- str. główna

Str. główna oparta jest na CMS Made Simple z licznymi przeróbkami. Panel administracyjny jest

banalny - każdy laik sobie poradzi. Treść merytoryczna dodawana jest bieżąco co jakiś czas

przez redaktorów serwisu.

Jak wiadomo zainteresowanie grami na całym swiecie jest ogromne, tematyka nigdy sie nie wyczerpie.

Target to grupa ludzi 15-24. Nie jest to kolejna tandetna oferta oparta na sciagnietym theme i zainstalowanym

forum na phpbb. W rozwoj serwisu włożyłem na prawdę bardzo. wiele godzin, wszystko udoskonalałem co do

minimalnych poprawek. Jeżeli chcesz zainwestować w cos - co się zwroci, zapraszam.

Ilość uq odwiedzin miesięcznie wynosi 7000. Dzienna ilość wyświetleń strony 4000.

Oferty proszę przesyłać na maila. Akceptuje pieniadze/przemioty, wszystko na maila prosze lub na PW.

bpowichrowski(malpa)gmail.com

W celu sfinalizowania transakcji w celu zabezpieczenia moge wystawic aukcje na allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności