Skocz do zawartości

Szybkość odtwarzania filmu na youtube

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się co ma wpływ na to że film na youtube sie zacina podczas odtwarzania przez user-a

A niektóre filmiki sie nie zacinają.

Jeden przykład filmu który sie zacina

https://pl.youtube.com/watch?v=0PQKVksLMZQ

Drugi przykład filmu który nie zacina sie (choć jest szerszy i dłuższy)

https://pl.youtube.com/watch?v=W5g5otEzR40

Czy to co serwuje google na swojej stronie ma taki sam bitrate czy też każdy film ma inny w zależności od źródłowego video ?

A moze od popularności zależy to czy film jest łatwiej albo trudniej dostępny ?

PS materiały nie dla dzieci, raczej nie do ogladania przy jedzeniu

mi ani jeden ani drugi się nie zacina

ten szerszy wygląda jakby miał niższy bitrate

to się da przeanalizować ręcznie - wyciągnij te filmiki offline i porównaj ich parametry

bardzo prawdopodobne też, że akurat jeden dostałeś z bardziej obciążonego serwera a drugi z mniej

to jest powtarzalne ?

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

To jest powtarzalnie u niektórych osób :P Ale raczej traktuje ich słowa jako marudzenie.

Jak sie film zacina na youtube to sie włacza spację , czeka az troche sie sciagnie do bufora i wtedy już jest płynnie.

Ale nie wszystkim idzie wytlumaczyć :P

Ja zacząłem ogladać, ale jak domyśliłem się do czego ten pałąk i po co gość smaruje ten pałąk żelem to szybko wyłączyłem...

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności