Skocz do zawartości

Kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kilka pytań, dotyczących katalogu:

1. Jak usunąć miniaturki i statystyki wejść robotów??

2. Jak usunąć statystyki link popularity??

3. Jak usunąć na stronie Regulamin, treść Informacje??

4. Gdzie się modyfikuje treść strony Przyjaciele??

Z góry dzięki za pomoc.

Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki!

Ad.1 w plikach szcz.php, pod.php poszukaj wragmentu "open.thumbshots.org".

Ad 2. Plik szcz.php.

Ad 3. Edytuj plik inf.php.

Ad 4. Nie wiem co to za modyfikacja, może jest w PA?

Wszystkie wyżej wymienione pliki są w katalogu otwarty_disp.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

4. Gdzie się modyfikuje treść strony Przyjaciele??

Plik prz.php ale modyfikacja linka zwrotnego działa automatycznie tzn. jeśli ktoś umieści link zwrotny do Ciebie to jego strona automatycznie znajdzie się na liście przyjaciół katalogu (o ile zaznaczyłeś taką opcję w panelu administracyjnym).

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

To ja też mam pytanie - gdzie jak można włączyć atrybut "nofollow" dla wybranych tylko linków?

Nie da się - możesz włączyć dla wszystkich - jeśli chcesz tylko wybrane musisz edytować pliki w katalogu otwarty_disp/

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

dla wybranych tylko linków?
a które pliki? huh.gif

Mi się rozbiła szklana kula i Ci nie powiem..

A tak poważnie, to może byś napisał konkretnie które linki chcesz by były nofollow,

to wtedy byś otrzymał konkretną odpowiedź:P

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

dla wybranych tylko linków?
a które pliki? huh.gif

Mi się rozbiła szklana kula i Ci nie powiem..

A tak poważnie, to może byś napisał konkretnie które linki chcesz by były nofollow,

to wtedy byś otrzymał konkretną odpowiedź:)

Mar.

Tak jak pisałem powyżej - dla wybranych linków. Wybieram sobie konkretne strony z katalogu, które jako jedyne chcę by miały włączone "nofollow". Jakaś strona nie do końca mi pasuje - niech sobie będzie w katalogu, ale niech link do niej będzie miał atr. "nofollow". Konkretniej już chyba nie można?

takie coś to w SQLu musiałbyś zrobić (dodatkowy rekord w tablicy otwarty_wpisy) i odpowiednia pętla sprawdzająca if w pliku szcz.php

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności