Skocz do zawartości

Katalog - Polski Rejestr Stron Internetowych

Hitynaczasie.net

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w mojej opinii link zwrotny (i definicji) powinien być do katalogu w którym dodajemy, chyba że nie wiesz co to znaczy słowo "zwrotny", a nie do wyszukiwarki mp3

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

• 2 tygodnie później...

nie wiem jak u was ale strona ładuje się cholernie wolno.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Witam chciałem przedstawić Państwu katalog stron www.znajdzstrone.pl Pr=5

Jak wiecie katalogi o pr=0,1,2 stracily na wartosci, już się do nich nie opłaca dodawać stron gdyż google traktuje te

katalogi jako smietniki.

Ja chciałem przedstawić Państwu nasz katalog stron który posiada page ranking pr = 5. Katalogow o takim wysokim pr

jest naprawde niewiele do zliczenia w pamięci.

www.znajdzstrone.pl pr=5 koszt dodania wpisu to tylko 5zł Nasz katalog posiada około 1000 unikalnych na dobe to

doskonała reklama dla waszej strony.

Pozdrawiam!

przyślij mi to jeszcze raz a wyrwe ci wszystkie włosy z klaty, zrobię tak że będziesz metafizycznie ustawiony do końca życia !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

obejrzyj film: "O pszczołach" dla dzieci :) bedziesz wiedział skąd ten tekst :P

i kurde dostałem mejla 2 raz ... BANA MU !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności