Skocz do zawartości

Rosyjski Firefox bez Google

bogdansenator

Rekomendowane odpowiedzi

@coval: może problem nie leży w braku ciekawych rozwiązań tworzonych przez Polaków, tylko że nie ma w tych projektach $$$ na przebicie się z projektem

potem, albo upada, albo biorą do ludzie z zachodu gdzie znajdą się pieniądze na to

znam kilka dobrych projektów, nawet wyszukiwarek zrobionych w PL, jednak nie ma ludzi którzy by dostrzegli potencjał takiego projektu, kasa się znajdzie, ale dopiero jak osiągnie coś sukces. Może to być jednak za późno bo wiadomo że potrzebna jest od początku. Wtedy 1 na 20 projektów staje się popularny.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

2 miechy temu blokowałem bota yandexa jak tylko się da bo transfer zjadał strasznie. Dziś lukam do tej szukajki z ciekawości i na interesujące mnie frazy na kilku domenach TOP 1

RU kojarzy mi się głównie z komuchami i ruskim spamem, ale dziś mały pozytyw ;/

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności