Skocz do zawartości

LinkLift

mj_2000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na początku stycznia dodałem do systemu LinkLift dwie strony. Do tej pory żadna z nich nie została zaakceptowana (status: Oczekiwanie na akceptację). Wcześniej nie miałem tam żadnych stron. Wygląda to trochę, jakby system był martwy.

Czy ktoś wie o co chodzi?

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

• 1 miesiąc temu...

Mam tak samo :/

Mam tam zaakceptowane stare 2 strony. I nawet nowych klientów chętnych do kupna linków. Płatności także dobrze dochodzą na konto paypal.

Ale od jakiegoś czasu nie mogę dodać nowych stron, ponieważ także mam komunikat "Oczekuje na akceptację". A szkoda, bo ceny sprzedaży linków były bardzo zadowalające.

by BlueMan

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Ja się dołączę do pytania - mam kilka serwisów z których chciałbym posprzedawać linki, wiem jak wygląda linklift od środka (tzn ceny)

Jak linkshop.pl ma się do tego? Lepiej? Gorzej? Może jakiś inny gracz warty uwagi pojawił się wśród platform sprzedaży?

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

• 5 miesięcy temu...

Korzystam z Linklift od poczatku jak mnie zaprosili. Niestety na dzień dzisiejszy jestem zdecydowany przejśc na jakiś inny sytem - poszukuje.

Powód.

Między innymi właśnie oczekiwanie na aktywacje. Mam w ich systemie dwie strony oczekujace jednak od roku PR3 polska domena - prowadzona pod jeden temat jako serwis

druga PR4 kilka tysiecy podstron i unikalnym tekstem tez jako portal codzienne informacje.

Mało tego. Postanowiłem dla innej swoje strony kupić linki i jak zobaczyłem na czym zostały podpięte. Na zakupione pięc stron tylko jedna jest w miarę.

1 strona to skrypt Scuttler wogole bez jakichlkolwiek zaindeksowanych podstron. Nawet 0/10 nie posiada

2. Strona otwiera sie tylko w firefoxie poprawnie

3. zbieranina rss

4. nie pamietam

5. mlodziezowe forum - jako taka

Przy okazji ceny sa kosmiczne ja swoje linki z domeny na popularne zapytania z TOP 10 mam wycenione na 7-9,00 zł a jak chcesz kupic na byle czym to wyceniaja nawet za 20-25 zl.

Byli fajnie, zeszli na psy.

Jaki system proponujecie na prowadzenie sprzedaży. Allegro odpada.

• 2 miesiące temu...

Mi tam stronę zaakceptowali po bardzo długim czasie. Wersja pluginu do WP nawet zdążyła się w tym czasie zmienić.

Jednak nie dostałem ofert na prezentację linków w swoim blogu - wycenili po 15 zł za szt. Jeśli ktoś ma coś ciekawego - to mógłby się pochwalić.

• 2 miesiące temu...
Mało tego. Postanowiłem dla innej swoje strony kupić linki i jak zobaczyłem na czym zostały podpięte. Na zakupione pięc stron tylko jedna jest w miarę.

1 strona to skrypt Scuttler wogole bez jakichlkolwiek zaindeksowanych podstron. Nawet 0/10 nie posiada

2. Strona otwiera sie tylko w firefoxie poprawnie

3. zbieranina rss

4. nie pamietam

5. mlodziezowe forum - jako taka

No patrz, a jak dodałem zadbanego bloga, to mi go wywalili, że nie spełnia wymogów. :-P Także system po tym sobie odpuściłem...

Spółki | Prawo | Sąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności