Skocz do zawartości

Precel

bles

Rekomendowane odpowiedzi

ok dzięki , to do czego służy BL: -1 zwrotny link z yahoo tak? Czyli jeśli precel ma BL: -1 to warto dodawać?

Jak już dodałeś do wszystkich pozostałych....

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

ok dzięki , to do czego służy BL: -1 zwrotny link z yahoo tak? Czyli jeśli precel ma BL: -1 to warto dodawać?

BL "-1" oznacza najprawdopodobniej albo błąd przy sprawdzaniu BL albo to, że BL nie były jeszcze sprawdzane dla tej strony.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

-1 to nie znaczy że jest błąd czy też że precel ma bana. Może się tak zdarzyć ale najczęściej jak to są precle z góry listy to najzwyczajniej są jeszcze nie zaindeksowane. Jak masz opory dodawanie się do takich precli poczekaj kilka dni aż site google złapie i wtedy się dodaj.

Kolejna sprawa bo nie wiem czy już ci o tym wspominałem ale jak będziesz dbał o precla to wpisy google będzie ci indeksowało już 15 min po opublikowaniu arta więc jest to opłacalne. Ja tak mam w swoich preclach i prawdę mówiąc każdy dodający wpis ma z tego pożytek bez względu na to czy podlinkuje wpis czy nie chociaż te podlinkowane są mocniejsze więc tak czy tak warto to robić.

Dlaczego pisałem ci abyś podlinkowywał stronę główną a linkowanie podstron zostawił dodającym ?

Bo to w ich interesie leży by linki ich miały jakąś wartość i wychodzę z założenia że dodający wpis zawsze to zrobi lepiej ;p

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

czasem tak się dzieje jednak po kilku dniach powinien wrócić. Z reszta po to m. inn. podlinkowujesz te wpisy by google mogło do nich dotrzeć poprzez linki

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Np. tak lub z innych precli,

lub z katalogów typu scuttle, lub z katalogów które pozwalają dodawać podstrony,

lub z własnych stron itp.

EDIT.

Lub napisać ciekawy artykuł, a ludzie sami będą do niego linkować :rolleyes:

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dokładnie, sposobów jest bardzo dużo, wystarczy tylko pomyśleć, nikt jeszcze nie wspomniał o wykopie, gdzie pomimo, ze są linki nofollow, dużo się zyskuje, jeśli ma się ciekawy artykuł.

@General_Depet, ponieważ z 50k, został 140 stron... zobaczymy co dalej, próbuję się pozbyć filtra i podnieść go z dołka, zobaczymy czy to pomoże jak nie to nowa domena, choć ta ma już 4 lata, nie chciałbym jej się pozbywać.

MikołajZ., zawsze można jeszcze coś dodać :rolleyes: Np. pingowanie, o nim też nikt nie wspomniał ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności