Skocz do zawartości

Spotkanie Wrocław

gofer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
spokojnie porozmawiać o SEO

?

Sorry, ja tam na imprezy chodze poszaleć. O seo gadam całymi dniami i pare razy w tygodniu w nocy. Poza tym czy nie powinniśmy sie lepiej poznać :-), zanim zaczniemy sobie opowiadać o swoich semetodach wróżbirskich.

pozdrawiam

Piotr

Mali inwestorzy również zarabiają na giełdzie? Możesz sam się tego nauczyć

Dreamsphere Live Trading Room

no to chyba trochę sobie inaczej wyobrażamy to spotkanie :) oczywiście jestem zdania, aby najpierw siebie poznać, ale wcale nie musimy opowidać sobie o metodach jakie stosujemy, może nie wszyscy będą mieli na to ochotę,

ale zauważ, że jest to spotkanie ludzi zainteresowanych tematem i nie ważne o czym zaczniemy rozmawiać, to pewnie skończy się na pozycjonowaniu, znasz to jak spotykają się informatycy na imprezie i sobie rozmawiają:

- to może porozmawiamy o czymś innym niż informatyka

- to może o du***h (przepraszam za to określenie)

- ja mam do xxxx kartę graficzną

- ja mam do ... kartę graficzną

a ja monitor (lol)

Nie chodzilo mi o temat, rzczywiście kontrolowanie tej kwestii to paranoja. Po prostu wolę spędzać wolny czas, którego nie mam zbyt dużo, na swierzym powietrzu a nie w zadymionej, hałasliwej knajpie. Cały czas kręcę sie wokół miejsca na spotkanie, a nie szczegółów samej akcji. Chociaż jakis konkurs piosenki albo wierszykow moznaby w trakcie zaplanować, jakieś fanty kupić.

Co do nudnych informatyków to znam ten typ ale mam nadzieje, że my potrafimy byc inni. Czy będzie jekiś limit wieku?

pozdrawiam

p

między niedzielą a piątkiem ?

No chyba żaden inny nie wchodzi w rachube. Wstaje o 6 do roboty i w tygodniu, wieczorem to raczej tylko na jedno małe piwko się moge wyrwać na godzinkę. Czy wstępnie 2 lica pasuje?

p

Może być czwartek wieczorem, Gofer. Tylko ja się przemieszczam na rowerze i nie chciałbym go zostawiać w centrum bez opieki. Może jakis ogródek? I dokładniej o której? Jak dla mnie to nie wcześniej niż o 19.

pozdrawiam

Piotr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności