Skocz do zawartości

Spotkanie Wrocław

gofer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
czy to musi być czwartek?

W sobotę jest niezła bibka pod Świdnicą, na którą w imieniu organizatorów zapraszam www.summerend3.cba.pl , więc jakiś dzionek przerwy by się przydał....

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

Nie wiem z tym wyjazdem może byc troche ciężko. Rodzina i te sprawy, chyba mnie nie pusci moja małżowinka. Ja optuję za czymś w samym wrocławiu, w ostatecznosci może być knajpa jak zwykle. Jednak uważam, ze zimą nie będziemy się spotykać w plenerach :-) więc może wykorzystajmy warunki atmosferyczne i zróbmy to :-) gdzieś w mieście ale poza miastem. Mnie najbardziej pasują okolice rzeki Widawa. Niedaleko Korony. Fajny spokojny rejon, bez chorych bramkaży i kwaśnych klimatów. Tylko trzeba by pomysleć wcześniej o jakims drewnie (znaczy czyms do palenia :-)) Najlepszy byłby piatek albo sobota wieczór.

trzymajcie sie ciepło i do zobaczenia

Mali inwestorzy również zarabiają na giełdzie? Możesz sam się tego nauczyć

Dreamsphere Live Trading Room

• 4 tygodnie później...

Jeśli mnie nie myli pamięć zbliża sie termin kolejnego spotkanie wrocławskich sympatyków forum :-). Serdecznie zapraszamy wszystkich nowych, jak tylko ustalimy miejsce.

Mali inwestorzy również zarabiają na giełdzie? Możesz sam się tego nauczyć

Dreamsphere Live Trading Room

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności