Skocz do zawartości

Będzie rewolucja w SWL

cichy19

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No np. jak admini piszą że ich system "zjada" 5% mocy a biorą sobie 20%.

No bądźmy obiektywni , wiemy o czym i o jakich systemach mówisz ale nie można i nie zamierzam nikogo bronić ale nie wypada tak mówić jak się nie ma faktycznie dowodów, robienie czarnego PR ostatnio jest w modzie (przykład że to wszystko to wina SWL a nie pozycjonera)

Mi się wydawało ze piszą o oszustwach typu jak oszukać system.

Marketing internetowy dla firm

@Xann

Ja nie mówię że ktoś oszukuje.... Chodzi oto że można oszukiwać a skoro niema dowodów na to że ktoś nie oszukuje więć rzecz jasna można założyć że jest co najmniej jakaś minimalna ilość oszustw...

Więc teraz chodzi oto żeby użytkownik wiedział tyle z tego co wiedzą administratorzy i inni użytkownicy aby nie było możliwości oszustw...

Wtedy jego plusem nie bedzie to że administratorzy/uzytkownicy nie są oszustami/nie oszukują tylko to że system jest taki w którym nieda się oszukiwać innych.

aaaaa ;) dobre dobre

Tomahawk liczysz na to że tak wspaniały innowacyjny system przy którym będzie (już) pracuje cała masa ludzi będzie darmowy ? a pracujący przy nim ludzie robią go społecznie ;)

Jeżeli ktoś umie liczyć o bardzo prosto sobie oszacuje miesięczne koszty utrzymania SWL'a host, administracja, suport wyjdzie jakaś kwota i najlepsze w tym wszystkim jest że system pisze : że jest darmowy :) *

*czyli czytaj : rżniemy was na okrągło żeby zapłaci serwery, administracje i coś zarobić na życie a wy to łykacie jak pelikan rybkę

dlaczego odrazu takie założenie? Ty masz darmową wersję eweba, to też mamy czytać to po gwiazdce w odnosieniu do eweba?

to że to co u innych jest za kasę w nowym będzie za free, nie oznacza, że całośc będzie za free, nigdzie tego przynajmniej nie wyczytałem jak do tąd ;)

jak na razie wiemy, że powstał hit :] i nic poza tym... co do tego hitu osobiście jestem sceptyczny, ponieważ jakość pierwszego posta mnie nie powala...

edit: literki

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

dlaczego odrazu takie założenie? Ty masz darmową wersję eweba, to też mamy czytać to po gwiazdce w odnosieniu do eweba?

piszesz nie rzetelnie wprowadzając innych którzy mogą nie wiedzieć o co chodzi w błąd

e-weblink jest systemem wymiany linków za który płacisz za dodatkowe funkcje i możliwości , fakt jako zwykły zjadacz chleba konto STANDARD jest w zupełności wystarczające żeby wymienić się linkami na swojej własnej stronie , a konto PRO z którego to utrzymuje się system jest już dla profesjonalistów którzy wymagają o wiele więcej opcji takich np jak monitoring fraz czy też monitoring przyrostu BL oraz wiele innych

tak więc e-weblink jest darmowym systemem utrzymującym się z opłat za konta PRO.

Kolejny Polski System nazywany najlepszym i najsprytniejszym, gdy tymczasem od 5 lat istnieją za granica systemy o stopniu zaawansowania, które się twórcom naszych nie śniły ;) .

LV, TNX, COOP i dziesiątki innych.

Xann nie udawaj, że nie wiesz ;) .

no właśnie chciałbym żebyś mi powiedział co tam jest takiego zaawansowanego ??? o czym mi sie nie śniło - tego nie wiem

...

Ja bym widział system na wzór SeoDopalacza, z następującymi zmianami:

- dodawane teksty są własnością użytkownika który je dodał i inni z nich nie mogą korzystać. Teksty te nie są dzielone na kawałki, tylko publikowane w całości. Można dodawać teksty z synonimami - każdy taki tekst liczy się jako X tekstów bez synonimów (można to uzależnić od ilości wstawionych synonimów). W tekstach powinny być od razu wstawione frazy które będą potem anchorami;

- każdy tworzony precel ma przypisaną kategorię (lub nawet podkategorię w przypadku tych bardziej popularnych), dzięki czemu zwiększy się jego ogólna tematyczność. Właściciel domeny powinien mieć możliwość określenia preferowanej tematyki (przydatne jeżeli nazwa domeny zawiera określone słowa kluczowe);

- strony zaplecza też można przypisać do kategorii jeżeli się chce. Takie przypisanie miałoby potem wpływ na wybór z którego zaplecza są linkowane które artykuły w preclach (bardziej tematyczne linkowanie);

- można określić stopień podlinkowania artykułów w preclach z zaplecza - o ile dla fraz niszowych nie trzeba mocnego linkowania, o tyle przy tych najbardziej konkurencyjnych frazach jest to jak najbardziej wskazane. Ustawienie tego (na poziomie pojedynczych linków i ich grup) przydałoby się jeżeli na jednym koncie pozycjonuje się strony na różne hasła - proste i trudne.

Zaprawdę Powiadam Ci, że niebawem będziesz miał tego typu system : - ) (nie jest to ten z pierwszego posta... :D )

Xann, nie tyle wprowadzam w błąd, co pakazuję Ci jak można przedstawić informację, Ty nie znając szczegułów na temat systemu, już przekazałeś informację:

Tomahawk liczysz na to że tak wspaniały innowacyjny system przy którym będzie (już) pracuje cała masa ludzi będzie darmowy ? a pracujący przy nim ludzie robią go społecznie

Jeżeli ktoś umie liczyć o bardzo prosto sobie oszacuje miesięczne koszty utrzymania SWL'a host, administracja, suport wyjdzie jakaś kwota i najlepsze w tym wszystkim jest że system pisze : że jest darmowy *

*czyli czytaj : rżniemy was na okrągło żeby zapłaci serwery, administracje i coś zarobić na życie a wy to łykacie jak pelikan rybkę

a nie masz pojęcia przecież co będzie w tym systemie i co będzie darmowe, co płatne :D

jeżeli nie bedzie płatne, to może jak zauważyłeś, będą na czymś przycinać, być może na % z punktów, może dadzą inny produkt płatny, który będzie finansował SWL, możemy sobie pogdybać :lol2:

edit: bo jak już doskonale wiesz, nic nie ma za darmo :rofl:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności