Skocz do zawartości

Będzie rewolucja w SWL

cichy19

Rekomendowane odpowiedzi

Zarejestrujmy sobie trochę domen na lewe dane w firmie krzaku, wykupmy sobie hosting pod nie na lewe dane w firmie krzaku, stwórzmy strony z kradzionej grafiki i użyjmy skrypty łamiąc licencję, linkujmy to wszystko z SWL krzaka, wpakujmy tam ponad regulaminową liczbę reklam a$, sprzedajmy uzyskane linki i pkt w SWL krzaku za pomocą konta na allegro założonego na lewe dane. Oczywiście wszystko przez 20 anonimowych proxy z wymazywaniem logów siedząc przed laptopem na kajmanach.

webwriter jako dłużej zarejestrowany użytkownik w pełni popieram Twoje postulaty i mam nadzieję że administracja forum ustosunkuje się do nich.

e:ups

nihil fit sine causa

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
no właśnie chciałbym żebyś mi powiedział co tam jest takiego zaawansowanego ??? o czym mi sie nie śniło - tego nie wiem

Kpisz !?. Czy naprawdę nie masz pojęcia?

dokładnie nie mam pojęcia i dlatego Cie pytam co tam jest takie zaawansowanego mam nadzieje ze mnie uświadomisz , bo już trzeci raz pytam Cie o to samo i nadal nie usłyszałem odpowiedzi a więc ?

Marketing internetowy dla firm

no właśnie chciałbym żebyś mi powiedział co tam jest takiego zaawansowanego ??? o czym mi sie nie śniło - tego nie wiem

Kpisz !?. Czy naprawdę nie masz pojęcia?

dokładnie nie mam pojęcia i dlatego Cie pytam co tam jest takie zaawansowanego mam nadzieje ze mnie uświadomisz , bo już trzeci raz pytam Cie o to samo i nadal nie usłyszałem odpowiedzi a więc ?

w TNX mogę sobie ustawić, że np. chcę 100 linków PR2, 50 PR3, 20 PR4, 10 PR5, 5 PR6, 1 PR7

uwzględniany jest PR konkretnej podstrony, a nie strony głównej

że nie chcę PR0-PR1 ani PR8+

że chcę tylko z BL powyżej 40k

na stronie linkującej mogę zainstalować skrypt tylko na części podstron (dostaję wtedy mniej punktów oczywiście)

tylu opcji co TNX nie ma żaden polski system

nadal nie otrzymałem odpowiedzi na:

gdy tymczasem od 5 lat istnieją za granica systemy o stopniu zaawansowania, które się twórcom naszych nie śniły

pawloski o czym mi się nie śniło i o jakich cudownych rozwiązaniach mam ja nie wiedzieć ???

Nadal czekam na olśnienie

jako osoba co wywalila na TNX okolo 800 zl.

powiem odpowiedzialnie - te cale ich opcje - to sciema.

to tylko niepotrezbna komplikacja nieskutecznego systemu.

50k weblinka bylo by sporo skuteczniejsze.

Pawka ja to wiem Ty to wiesz ale czekam na opinie od człowieka który powiedział:

gdy tymczasem od 5 lat istnieją za granica systemy o stopniu zaawansowania, które się twórcom naszych nie śniły

o czym to ja nie śnie

pawloski o czym mi się nie śniło i o jakich cudownych rozwiązaniach mam ja

Pytanie chyba nie do właściwej osoby

skoro się wtrąca żeby się zbłaźnić to do niego

tu panuje jakaś mania pisania z sufitu , wiem ze pozycjonowanie opiera się na teoriach ale są pewne granice wciskania kitu ludziom

akurat te slowa tez mnie zainteresowaly

Używaj Cuilla i Hakii

Witajcie,

Moderatorów z góry przepraszam jeżeli moje posty mocno odbiegały od tematu. Wątek wydawał mi się luźną dyskusją na temat rewolucji w systemach. Chciałbym jeszcze odpowiedzieć WhiteHatSeo i uciąć spekulacje i dyskusje odbiegające od wątku rozmowy.

Ustosunkowując się do wypowiedzi WhiteHatSeo skierowanej do mnie w formie pytania.

Co mnie urzekło:

Jak zwrócisz uwagę nie wypowiadam się na temat żadnego z systemów wymiany. Nie wypowiedziałem żadnej opinii na temat użyteczności i skuteczności poszczególnych systemów. Nie zrobię też tego, bowiem by zabrać głos wypadałoby chociaż użyć poszczególnych. Nie chciałbym jednak abyś nakierowywał taki tok myślenia w kierunku mojej osoby szczególnie, że nie masz ku temu podstaw.

Zwróciłem się o pomoc, opisując fakt, który był związany z brakiem doświadczenia z systemami. Tomasz (Xann) zaproponował pomoc na którą się zgodziłem. W zamian jednak za pomoc nie chcąc przyjmować tak zwanych prezentów zaproponowałem Tomaszowi napisanie artykułów tematycznych na stronę Seoparty.net

Jak widać, było to dobre rozwiązanie z mojej strony. W innym wypadku byłbym posądzany o chwalenie systemu za jakieś gratisy. Nie widzę problemu by dla innych pisać artykuły. Szczególnie, że z tym związany jest mój model biznesowy.

W dalszej wypowiedzi, dziwi Ciebie fakt, że do tej pory nie korzystałem z systemów. Osobiście dalej tego czynić nie muszę. Postanowiłem jednak poszerzyć swój model biznesowy w połączeniu z systemem wymiany linków, tym samym proponując Tomaszowi kolejny artykuł na temat łączenia seo writingu z małą ilością puntów. Opisując tym samym zalety takiego rozwiązania.

Musisz zwrócić uwagę, że promuję tutaj swój model biznesowy łącząc go z kolejnym czyli systemem wymiany linków. Z tym system, bo ten system odpowiedział na moją prośbę a ja przyjąłem to jako dobry argument do współpracy i rozbudowy swojego modelu właśnie z tym systemem.

Trotyl dziękuje za wsparcie, cieszę się, że podobnie myślimy na ten temat. Może jakiś starszy użytkownik zaproponuje to w pogaduszkach wraz z ankietą. Sądzę, że propozycja z mojej strony może nie być na tyle skuteczna.

Jeszcze raz przepraszam moderatorów, jeżeli mocniej niż inni odbiegłem od tematu dyskusji. Starałem się tylko ustosunkować do wypowiedzi i sugestii skierowanych wobec mojej osoby.

Z wyrazami szacunku

Artur

Kurcze ludki zobaczcie - ktoś napisał że coś bedzie a wy juz sie bijecie, zgłaszacie zapotrzebiowania.

Niczym przekupki na targu - a nie łaska poczekac na towar ? Jak "rzucą" to "będzie"

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

taka sama sytuacja byla jak mial weblink wchodzic

pamietam te dysputy jaki mial byc przelicznik (ale to juz jak weblink byl i mial wejsc inny przelicznik)

Nowy system zawsze pozytywnie wplynie na rynek wieksza konkurencja lepsza dla uzytkownikow ot moze zawsze w tym systemie wiecej sie dostanie za sztucznie generowana tresc

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności