Skocz do zawartości

Będzie rewolucja w SWL

cichy19

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż to - wtedy okaże się jak wygląda ta rewolucja/ewolucja bo teraz cała ta dysputa to marketingowe lanie wody i nic więcej.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dokładnie nie mam pojęcia i dlatego Cie pytam co tam jest takie zaawansowanego mam nadzieje ze mnie uświadomisz , bo już trzeci raz pytam Cie o to samo i nadal nie usłyszałem odpowiedzi a więc ?

Myślałem że żartujesz.

- Linki w otoczeniu tekstu

- Możliwość używania różnych anchorów dla jednego linku

- % udział różnych anchorów dla jednego linku

- Zmienna treść w otoczeniu linku

- Wybór ogólny tematyki dla stron linkujących

- Pełna lista stron z lokalizacjami linków

- Pełna informacja o PR* i BL stron linkujących

- Możliwość usuwania linków ze stron, które nas nie interesują

- Możliwość wybierania określonego kryterium PR* dla stron na których mają być linki

- Możliwość wybierania stron z linkami wg kryterium BL

- Automatyczne lub/i na żądanie sprawdzanie poprawności wyświetlania i obecności naszych linków

- Filtrowanie wyświetlania linków po zmianach pozycji, ostatnich dodaniach linków, mieszanie filtrów

i wiele innych ...

cześć funkcji z nich jest oczywiście nieosiągalna dla systemów rotacyjnych, ale ich zaleta jest to, że są o wiele łatwiejsze do napisania :rolleyes:.

Podkreślam tu szczególne możliwości wyboru i decydowania na jakich stronach i z jakimi PR maja okazywać się nasze linki.

jedyną namiastką tych funkcji jest linkme i informacje o stronach linkujących (ale dlaczego punkty a nie PR?) i sprawdzanie pozycji w e-weblink (ala lV).

* jeżeli komuś przyjdzie do głowy, że nie ma znaczenia PR podstron an których są linki - proponuję wymianę -> link na 100 podstronach bez PR na 1 z PR3.

P.S. oczywiście spodziewam się "ciętej riposty" w stylu: o wszystkim wiemy i potem tłumaczenia, że te funkcje nie są potrzebne - dla kogo nie są dla tego nie - ja znam wiele osób które takie funkcje SKUTECZNIE wykorzystują:). Nawet jeżeli ktoś uważa, że ich nie potrzebuje to trudno zaprzeczyć, że większości ich nie ma w Polskich systemach :(.

mrtn :) czy wiesz co to jest system linków rotacyjnych ? i jakie są jego założenia ;)

1. nadal nie powiedziałeś o czym czymś bym nie śnił , zerowe oświecenie

2. Pawka Ci powiedział jasno jako potencjalny user , pic na wodę foto montaż ale skąd możesz wiedzieć przecież nie używacie SWL;i w ogóle

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności