Skocz do zawartości

radomIT.pl - radomskie barcampy

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem wszystkich serdecznie zaprosić na radomskie spotkania barcamp pod nazwą radomIT.pl.

Najbliższe spotkanie odbędzie się 26 lutego (czwartek) o godzinie 17 w Radomiu w Łaźni ul. Żeromskiego 56 (1 piętro)

Prelegentami będą:

Tomasz Sobiesiak

Szymon Przybyszewski

Piotr Cichosz

Tytuły prezentacji jeszcze nie są znane, ale ogólnie nasi goście będą opowiadać o zarabianiu ;) proste, prawda? :)

Spotkanie będzie prawdopodobnie można oglądać on-line przez internet, jednak serdecznie zapraszamy do przybycia. Będzie sporo ciekawych osób. Jest to wspaniała okazja do zdobycia nowych kontaktów oraz poszerzenia wiedzy.

Jeżeli ktoś by chciał wystawić w roli prelegenta to dobra wiadomość, lista nie jest jeszcze zamknięta. Barcamp będzie poprzedzony kampanią reklamową: plakaty na przystankach, autobusach i w uczelniach oraz smsowy mailing :) do mieszkańców Radomia.

Już telewizja lokalna okazuje zainteresowanie https://pl.youtube.com/watch?v=_Qc4zViGKGE

Przepraszam, za treść tego nagrania. Nie zostałem uprzedzony, że na spotkaniu będzie ekipa telewizyjna. Wyobraźcie sobie na dworze mróz, zmarznięty, zmęczony i zestresowany (robię prawo jazdy :P), a tu proszą by powiedzieć coś sensownego :) nie udało się, ale przynajmniej mogłem brwiami poruszać :)

Dodam jeszcze, że spotkania będą się odbywać w sezonie co 4-5 tygodni, kolejne w kwietniu. Na nim będziemy gościć Krzysztofa Lisa.

Nad stroną pracujemy, myślę że za tydzień będzie gotowa nowa wersja.

radomIT.pl jest objęty patronatem prezydenta Andrzeja Kosztowniaka i miasta Radomia

P.s. zastrzegamy sobie prawo do zmiany terminu spotkania.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

:) kicha ale nie martw się ;) jak udzielałem wywiadu dla radia to miałem prawie 39 st. gorączki i tak się zakręciłem, że zapomniałem co chciałem powiedzieć :) to dopiero była masakra :) i jeszcze ją puszczali parę razy dziennie, a na koniec nazwali "spodek dwadzieścia" :P

tak więc nie ważne jak, ważne że w ogóle :)

powodzenia

no to co się rzucasz? ;P wywiadów było pod dostatkiem dla każdego ;)

ps. w sumie cała ekipa spodek 2.0 będzie na kanarach w lutym. to może tam zrobimy barcampa? ;)

@Kaviorek będziemy mieli całe piętro dla siebie do której zarezerwuje. Dodatkowo piętro niżej jest klub, więc można się wyłamać i uciec ;) i oczywiście pozostają inne miejsca.

Może nie planujemy imprezy alkoholowej tuż po radomIT, ale później, jak dzieci pójdą spać to jak najbardziej ;)

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Mamy oficjalny termin. Nie uległ zmianie więc pozostajemy przy 26 lutym.

Zapraszamy wszystkich, będzie na pewno bardzo miła atmosfera i wiele ciekawych osób.

Spotkanie na GL https://www.goldenline.pl/spotkanie/radomit-radomski-barcamp

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności