Skocz do zawartości

Bazy które dobrze się indexują

adaminho

Rekomendowane odpowiedzi

adam1234, przecież na Alledrogo spokojnie dorwiesz jakiś zestaw baz i skryptów na spamy za kilka złotych.

Za free też znajdziesz jak poszukasz w G.

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

Ja sie no moze nie smieje z opisów GG i tym podobnych, ale po prostu nie mam do nich za cholerę jakiegokolwiek poszanowania, że tak to nazwę :)

Postawię sobię dobrego tematyka, i nie tylko, że w Google wysoko wychodzi, ruch ła[ie, na adsense legalnie zarabia, to mam to zagwarantowane przez cały niemalze czas.

A takie opisy?

Z resztą - EOT.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Baza to nie wszystko, liczy sie i moze przede wszystkim to co powstanie z tej bazy.

Z tych ogólnodostępnych to na pewno powstanie kolejny duplikat :rolleyes:. Co do baz z opisami gg - wcale nie trzeba szukać na allegro, jakiś czas temu widziałem linki do rapidshare z bazami nie tylko opisów. Linków nie mam, ale na pewno można je wyszukać przez google.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

adam1234 - powiem ci, że zależy to od linkowania. Dobrze indeksują się stronki które są dobrze zoptymalizowane pod kątem seo (ale nie jest to też zasadą). Ja zauważyłem, że dobrze nadal się indeksują teksty piosenek i qlweby z gotowych baz (zastrzeżeniem, że jeśli chcesz spać spokojnie musisz poświęcić czas na zmianę szablonu i z pozoru zrobić stronkę dla użytkownika :rolleyes: ).

Reszty baz "z allegro" średnio mi szły, ale nie narzekałem (opisy gg sobie daruj :) ), zawsze parę punktów się zdobywa.

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności