Skocz do zawartości

Problem z wprowadzeniem na stronie głównej

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem z wprowadzeniem artu na stronie głównej na moim blogu,skórka to studiopress , działam według tej wskazówki i niestety nic,a na innych szablonach działa (nie sprawdzałem na wszystkich ale na niektórych działa)

"Szablon strony głównej (index.php)

Ponieważ najlepszym rozwiązaniem jest na stronie głównej publikowanie wyłącznie “wprowadzenia” do artykułu, więc zamień:

<?php the_content('czytaj dalej »'); ?>

zamień na:

<?php the_excerpt(); ?>"

jakieś rady ?

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Wiec jaka jest istota tego problemu ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wiec jaka jest istota tego problemu ?

taka że mam pełne treści na stronie głównej artu a ja chce miec tylko kawałek,a ten szablon studopress bardzo mi się podoba

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Może to ci pomoże:

Displays the excerpt of the current post with [...] at the end, which is not a "read more" link. If you do not provide an explicit excerpt to a post (in the post editor's optional excerpt field), it will display a teaser which refers to the first 55 words of the post's content. Also in the latter case, HTML tags and graphics are stripped from the excerpt's content. This tag must be within The Loop.

If the current post is an attachment, such as in the attachment.php and image.php template loops, then the attachment caption is displayed. Captions do not include the excerpt [...] marks.

z : https://codex.wordpress.org/Template_Tags/the_excerpt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności