Skocz do zawartości

Filtr...

gurek

Rekomendowane odpowiedzi

Od około 1.5 miesiąca moja domena ma filtra.

fmp3.pl

w google pod "fmp3.pl" nie ejst na 1 miejscu a z www. jest hmm dziwne w w narzedziach dla webmasterów ostawiałem z www po 2 tygodniach bez www i to samo :(

Byłem w google bardzo wysoko raczej 1-2 strony i dość dużo odwiedzin a teraz prawie 0.

Jak wyjść z tego filtra, wysłałem wniosek to Google o zdjęcie filtra, o dziwo zdjęli ale po 2 tygodniach znowu... :/

SWL'i nie używam już od 1.5 msc czyli od chwili dostania pierwszego filtra.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

a widzisz jakąs tresc na swoje stronie ? bo ja żadnej. strona ma zerowy content jak dla mnei i pewnie dla gugla też. zobacz ile podobnych albo takich samych serwisów stoi w necie. spróbuj je zróźnicowac.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności