Skocz do zawartości

Unikalny content

k3rn3l

Rekomendowane odpowiedzi

System który odpowiednio punktuje unikalny kontent to linkme elite. Cała reszta jak weblink czy gotlink to masówka gdzie codziennie dochodzi setki spamów a nie zwraca się uwagi na unikalną treść, dlatego nie warto tam tego typu stron dodawać.

Nie znam jeszcze statlinka więc nie mogę się wypowiedzieć.

ale przecież sprzedaż linków jest zakazana ;P wiec to na jedno wychodzi
Co ma piernik do wiatraka? Może za zarobione pieniądze kupi więcej punktów niż dostanie za te strony po dodaniu do systemu.

[dodane]

Żeby się chętni znaleźli na linki na tych stronach to strona musi być już trochę wypromowana
Zazwyczaj tak jest że trzeba zainwestować żeby potem czerpać zyski ;)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Żeby się chętni znaleźli na linki na tych stronach to strona musi być już trochę wypromowana, dobrze jakby miała jakiś ładny PR itp....

Xann a u Ciebie w systemie jak bardzo liczy się unikalny content ?

załóż sobie konto podaj login uaktywnię Ci konto PRO testowo na 30 dni na którym masz wycenę pkt jeszcze przed zainstalowaniem systemu to zobaczysz ile zgarniesz albo jak nie chcesz to poproś kogoś z kontem PRO o wycenę bedziesz wiedział ile dostaniesz pkt , ja promuje głownie za PR + domeny główne + ilośc BL a kram za ilośc wychodzących

@Irek no masz racje ;) piernik tutaj nic nie ma

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności