Skocz do zawartości

Moc systemu czy ilośc gadżetów ?

Romperstomper

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, ale to nie rozmowa o ip vs ip tylko o gadgetach w systemach.

Przewinąć proszę kilka stron wstecz i zobaczycie

Wracając do postawionego pytania w temacie to najważniejsza jest ilość IP w systemie reszta to dodatki

I wychodzi, że stary xann za dużo kawy pije i mu się temat wątku i własne słowa pomyliły i zapomniały.

W systemie liczą się dobre funkcjonalności Panowie, oraz wiele innych czynników dotyczące domen które się w nim znajdują, w tym również IP, ale nie o tym mowa.

Jeśli system ma 40k domen niezaindeksowanych przez jakiegokolwiek bota, domeny te znajdują sie na 40k różnych IP :) to...

Zagadka dla starego Xanna: jaką ma moc taki system?

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

może i mi mieszanie parametrów nic nie da, ale mając do wyboru system (nie jest to wycieczka na konkretny system):

a ) 100 domen każda na innym IP, swieże domenki, BL to tylko w !Y i to mierniutkie

b ) 100 domen na dosłownie kilku IP, rózne stażem domenki i świeże i stare, różnie podlinkowane i mocnymi linkami i słabymi

to ja w ciemno biore b )

oczywiście jak mam do wyboru:

a ) 100 domen na 100 IP

b ) 100 domen na kilku IP

to szukam systemu c ) gdzie jest wiecej info o tym gdzie ląduja moje linki :]

lub ewentualnie sam sprawdzam co za rodzynki są w a ) i b ) o ile mam na to czas...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

jeśli babka będzie miała wąsy to czy dziadkiem zostanie ????

jeśli system ma 40k domen zaindeksowanych przez jakiegokolwiek bota, domeny te znajdują sie na 40k różnych IP smile.gif to...

czy to tak trudno zrozumieć ze bierze się pod uwagę jeden czynnik do porównania ???

Marketing internetowy dla firm

Wracając do postawionego pytania w temacie to najważniejsza jest ilość IP w systemie reszta to dodatki

Nie piszę o porównaniach, piszę o tym co zacytowałem, jeśli nie możesz się odnieśc to po co wtykasz ludziom takie bzdury?

Co oznacza, że "w systemie liczą się tylko IP a reszta to tylko dodatki".

Nie pisz mi że jadłeś dzisiaj schabowego z ziemniakami, odpowiedz na proste pytanie.

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Ważna jest moc systemu. Czy najważniejsza to już zależy od użytkownika.

Żeby poznać moc systemu trzeba przeprowadzić testy. Żadne ilości domen, stron, IP, użytkowników, linków w systemie, czyli żadne ładne wykresy pokazujące co w systemie jest nie dadzą odpowiedzi czy system jest mocny.

Zamykam ten "kociołek".

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Nie piszę o porównaniach, piszę o tym co zacytowałem, jeśli nie możesz się odnieśc to po co wtykasz ludziom takie bzdury?

Co oznacza, że "w systemie liczą się tylko IP a reszta to tylko dodatki".

Nie pisz mi że jadłeś dzisiaj schabowego z ziemniakami, odpowiedz na proste pytanie.

no nic postaram Ci sie wytłumaczyć wierze że zrozumiesz lukniju na pierwszy post https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=64045 a będziesz wiedział dlaczego tak napisałem

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności