Skocz do zawartości

Potrzebuje listę preselli do których opłaca się dodać ręcznie unikalny artykuł.

tomekg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie przygotowuję listę najsilniejszych pod względem SEO katalogów stron i katalogów artykułów (tzw. preceli), gdzie każdy z nich będzie dokładnie opisany (ilość wpisów, PageRank, średni PageRank podstron, subiektywna ocena jakości, ilość linków itd.). Początkowo spis miał być na prywatny użytek, ale chętnie podzielę się nim z innymi (tylko gdzie go opublikować?). ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Witam i zapraszam wszystkich

Wszyscy możecie publikować swoje teksty bez ograniczeń na CentrumPR - PR3 - dopuszczam w tekscie 3 linki i dowolną liczbę fotek, oprócz tego pod tekstem możecie wstawiać 2 podpisy z aktywnymi linkami.

Nie przyjmuję erotyki

Właśnie przygotowuję listę najsilniejszych pod względem SEO katalogów stron i katalogów artykułów (tzw. preceli), gdzie każdy z nich będzie dokładnie opisany (ilość wpisów, PageRank, średni PageRank podstron, subiektywna ocena jakości, ilość linków itd.). Początkowo spis miał być na prywatny użytek, ale chętnie podzielę się nim z innymi (tylko gdzie go opublikować?). :D

Załóż mini stronę z tym spisem.

Treningi WattUp.pl

Właśnie przygotowuję listę najsilniejszych pod względem SEO katalogów stron i katalogów artykułów (tzw. preceli), gdzie każdy z nich będzie dokładnie opisany (ilość wpisów, PageRank, średni PageRank podstron, subiektywna ocena jakości, ilość linków itd.). Początkowo spis miał być na prywatny użytek, ale chętnie podzielę się nim z innymi (tylko gdzie go opublikować?). :D

Załóż mini stronę z tym spisem.

Zdecydowałem się opublikować na forum: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=65022 ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Jeśli ktoś ma jakiegoś precla tematycznie powiązanego zz przyrodą, to wdzięczny będę za PW ;)

Osobiście mogę wam zaproponoać publikację artykułów z linkiem na mocnych blogach PR4, ale wymóg to naprawdę porządny artykuł dla użytkownika i link też dobrze jakby był pod użytkownika, bez banialuków i fandzolenia:) Mam różne tematyki - m.in. finanse, biznes, nieruchomości, ekonomia, komputery (nowości), technika, telefony (nowości), motoryzacja w aspekcie technicznym, szkolenia, edukacja, prawo... mogą być także inne w aspekcie biznesowym, szczegóły na pw.

Prosiłbym od razu o podanie jaki link i jaki temat.

mam też coś na artykuły w formie ogłoszenia firm PR4

Witam i zapraszam wszystkich

Wszyscy możecie publikować swoje teksty bez ograniczeń na CentrumPR - PR3

Już dawno się do niego przymierzałem bo dostaje maile od was:) niewątpliwie ciekawy projekt, ale pytanie czy nadąża z indeksacją, bo jak zerknąłem na te najnowsze to nie były zaindeksowane? Chociaż to jeszcze nic nie znaczy.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Jak każdy dzieli się swoimi listami to ja dorzuce coś od siebie, miałbym jednak prośbę, żeby nie zaśmiecać tych blogów spamem ponieważ samo tworzenie listy zajęło mi trochę czasu. Niektóre dane mogą się nie zgadzać, szczególnie PR.

https://tanieartykuly.pl/precle.txt

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności