Skocz do zawartości

Potrzebuje listę preselli do których opłaca się dodać ręcznie unikalny artykuł.

tomekg

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę dać wjazd na serwisy (nie precle) tematyczne, na których od święta można dać linka w treści ;-)

Tematyka:

- recenzje filmów;

- recenzje książek;

- opisy chorób, leków, porady zdrowotne;

- turystyka (opisy wyjazdów zagranicznych);

- porady informatyczne, tutoriale.

Info tylko na PW i tylko dla osób, które piszą naprawdę dobre teksty nadające się na normalne serwisy. PR w większości 4 albo 5, domenki stare, więc warto ;-)

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja też bym prosił o liste precli (tematyka komputery/aparaty/laptopy/akcesoria sprzętu/palmtopy/telefony - ogólnie o sprzęcie)

#MarTech Solutions Architect z wieloletnim doświadczeniem na placu boju w eCommerce jak i innych branżach, również tych zlokalizowanych na lokalnych rynkach. Obecnie w 100% zaangażowany w Laboratorium Marketing Automation Digi2.pl

Jeżeli ma ktoś listę bądź własne blogi o o tematyce język angielski to chętnie umieszcze na nich kilka artykułów. W zamian moge podac adres mojego bloga.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Dla pierwszych 5ciu osób które napiszą do mnie PW mam dostęp do 4rech wartościowych preselli; wymagania są proste - unikalny art od 1500 znaków, merytoryczność, linki po more, podlinkowanie arta :(

Do każdego z 4rech preselli wymagam jednego arta tygodniowo - czyli 4ry arty na tydzień.

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

• 2 tygodnie później...

Jestem w posiadaniu kilku precelków, dość dobrze linkowanych, ręcznie moderowanych więc wyłącznie ręcznie pisane arty. Nie dodawaj ich do listy addera, bo tylko przysporzysz mi pracy w usuwaniu automatycznych tekstów.

Jeśli chcesz to:

turystyka:

(oferty wczasów zagranicznych) pr=3 - wyłącznie teksty ze zdjęciami.

oraz 3 inne precle z ofertami Polskimi.

technika: (komórki).

Chcesz dostęp, napisz pw.

------...malo sie odzywam...------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności