Skocz do zawartości

Pomoc przy organizacji osiemnastych urodzin - moja pierwsza strona :)

rzeszutti

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum.

Chciałem poznać Wasze opinie na temat mojej strony https://osiemnastkowo.pl (na forum narazie nie zwracajcie uwagi, możecie również komentować sklep)

Mam osiemnaście lat i jest to pierwsza moja strona :) Pozdrawiam i czekam na krytykę i może nawet na pochwały ;)

• 2 tygodnie później...

Jakoś do szablonów przekonany nie jestem. Zarobie pierwsze kilka złotych to zainwestuje trochę więcej w grafikę :) Narazie to comiesięczne opłaty na prowadzenie firmy zaledwie odrabiam.

Co mam robić aby zwiększyć popularność, bo chyba nie jest to aż tak strasznie zależne od wyglądu strony (aż tak zły chyba nie jest ? :) )

Całkiem ciekawie, portal ma potencjał – głownie dzięki wynajmie lokali.

Niestety grafika psuje wszystko. Sprawia wrażenie iż strona umarła kilka lat temu i nikt jej nie prowadzi. Nowa grafika sprawi iż ludzie będą traktowali Cie poważniej, restauratorzy chętniej dodadzą wpis, a poszukujący lokali nie opuszczą strony po pięciu sekundach. Łatwiej nawiążesz kontakty biznesowe, ponieważ nie będziesz traktowany jak amator. Każda złotówka zainwestowana w reklame zyska na wartości. Poprawią Ci się najważniejsze wskaźniki takie jak ilość odsłon na uniq, współczynnik odrzuceń i czas pobytu na stronie. Naprawdę warto.

Dobra- jako zwykły użytkownik. Wchodzę w osiemnastkowo kluby, widzę województwa. Najeżdżam kursorem na zachodnio-pomorskie i... nic się nie dzieje! Szukam więc wzrokiem jakiejś opcji, czegoś. Później klikam i okazuje się, że to coś się rozwijało.

Rozumiesz? :)

Wspaniałe psy rasy Golden Retriever, lubisz? A jeśli nie,

to może chociaż Zespół muzyczny umili czas?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności