Skocz do zawartości

Jak napisać atykuł do precla w 10min.

symetryk

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno popełniłem taki artykulik:

Jak napisać artykuł do precla w 10 minut

Dla tych cierpiących na brak weny i chęci do działania.

Tłumacz angielskiego

Kilka linków Tłumacz angielskiego, tłumacz angielski oraz tłumacz języka angielskiego

Bardzo ważna jest też znajomość tematu, na jaki chcemy mamy napisać dany art. Ale też dużo zależy od indywidualnych preferencji piszącego - jednym przychodzi to łatwo, innym pisanie dłuższych tekstów idzie jak krew z nosa. Ale ogólnie masz dużo racji.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

To walka z wiatrakami za równo ze strony pozycjonerów jak i googla, oni pewnie normalne blogi niedługo będą banować, bo im się będzie wydawać że to precle.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

No dobra, jedni widzą w takim działaniu moc, inni racjonalnie widzą w tym skur###two, czyli to na co to wygląda...

Ja myślę, że każdy dobrze wie ile warta jest jego praca, czas poświęcony na art (ewentualnie $ za kupienie dobrego arta).

Normalne blogi to oni już banują ale nie daje to nikomu licencji by pchać spam w nie na chama. Rózbcie dalej swoje i tyle. 2 zbanują 200 zostanie

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ciekawy poradnik. Ze swojej strony wspomnę jeszcze o tłumaczeniach tekstów z innych języków (szczegóły https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=62170 ) oraz streszczaniu - wystarczy wziąć jakąś mądrą książkę lub inną publikację na interesujący temat, przeczytać ze zrozumieniem wyróżniając najważniejsze fragmenty, po czym to streścić wybierając tylko najcenniejszą wiedzę. Tym sposobem w kilkanaście minut zyskamy naprawdę cenne, merytoryczne teksty. Do roboty! ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Nie wiem jak wam ale mnie napisanie tekstu na 1000-1200 znaków nigdy nie sprawiało większego problemu. W sumie nie powinno jeżeli skończyłeś szkołę średnią. ?Jeżeli nie skończyłeś zajmij się może czymś innym bo się do tego nie nadajesz najzwyczajniej.

Jak już sklecisz artykuł powiedzmy z 1200 znaków, użyj synonimów i zrób z niego 10 unikalnych tylko proszę zachowaj sens i ciąg logiczny zdań.

Potem możesz zająć się kolejnym artem.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Nie wiem jak wam ale mnie napisanie tekstu na 1000-1200 znaków nigdy nie sprawiało większego problemu. W sumie nie powinno jeżeli skończyłeś szkołę średnią. ? (...)

Nie chodzi o napisanie JAKIEGOŚ tekstu, bezsensownego lania wody (bo do tego nie trzeba żadnej specjalnej wiedzy ani wykształcenia), ale napisanie prawdziwego, merytorycznego artykułu prezentującego rzeczywistą wartość dla użytkowników. Takie cenne artykuły przyczynią się do budowania bardzo pozytywnego wizerunku serwisu i inni internauci będą do nich sami dobrowolnie linkować, generując dodatkowy ruch. Tak wygląda prawdziwy "marketing artykułowy" na Zachodzie, a nasze spamy - jeśli im nie przeciwdziałamy - wkrótce podzielą los qlWebów i tysiące godzin pracy tysięcy pozycjonerów pójdzie się "rypać" przez głupotę, lenistwo, lekkomyślność i wysoce ograniczone pole widzenia co niektórych z nich. ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

a czy ja pisałem o bezsensownym artykule ? przecież jasno napisałem że chodzi mi o sensowny artykuł

Takie cenne artykuły przyczynią się do budowania bardzo pozytywnego wizerunku serwisu i inni internauci będą do nich sami dobrowolnie linkować, generując dodatkowy ruch.

Jeśli chodzi o internautów i naturalne linki to niestety łatwiej je będzie zdobyć pisząc o Dodzie, czy Mandarynie niż profesjonalny artykuł ekspercki o wysokiej jakości merytorycznej.

Aczkolwiek do spamu i sheisu nikt nie linkuje poza właścicielem ;) (pomijając podlinkowanie wpisów pozycjonujących)

P.S.

fahowiec twoja stopka świętą prawdę przekazuje, boriąc pod uwagę ostatnie akcje google :ph34r:

Normalne blogi to oni już banują

Też to zauważyłem...;) nienormalne to jest.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

a nasze spamy - jeśli im nie przeciwdziałamy - wkrótce podzielą los qlWebów i tysiące godzin pracy tysięcy pozycjonerów pójdzie się "rypać" przez głupotę, lenistwo, lekkomyślność i wysoce ograniczone pole widzenia co niektórych z nich. :rolleyes:

Staranie moderowane, zadbane preclo-blogi nie polecą, tak jak nie poleciały wszystkie qlweby.

Treningi WattUp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności