Skocz do zawartości

[Sprzedam] Link(i) tekstowe PR=5

Flash-Chat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam do sprzedaży kilka sztuk linków na stronie www.flash-chat.pl (PR=5)

Wieloletnia dobra domena.

Aktualnie cena wynosi 5,50 / miesiąc ale może ulec zmianie w zależności od liczby chętnych:

https://www.flash-chat.pl/linkdemo.php

Na powyższej stronie można zobaczyć cenę (za miesiąc/3 miesiące/pół roku), jak będzie wyglądał link (podgląd na żywo na dole strony) oraz dokonać zakupu (płatności dotpay) - link pojawi się wówczas automatycznie.

Pytania lub inne formy reklamy (np. w górnej części strony zamiast w dolnej) - do indywidualnej negocjacji na PW lub mail (katalogi,flash-chat.pl, gdzie przecinek należy wstawić at) lub gadu-gadu 1729907.

Przy "większych" zamówieniach istnieje możliwość wystawienia faktury, mimo że nie prowadzę działalności gospodarczej, ale nie będę fatygował dobrego znajomego po 5 zł. Piszę to pogrubioną czcionką żeby jakiś admin się nie przyczepił że jest mowa o fakturach a nie ma mojego NIPu, REGONu itp i nie przeniósł przypadkiem mojego tematu w koszu. Nie ma tych danych bo nie prowdzę działalności gospodarczej osobiście (jeszcze :P). Jak admin już to przeczyta to może skasować tekst pogrubiony, będzie się nam żyło lepiej z US :). .

Pzdr.

Administrator Flash-Chat.pl

Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności