Skocz do zawartości

Jaki Skrypt Katalogu Polecacie? Płatny lub Free...

collinve

Rekomendowane odpowiedzi

Na Tym forum jest naprawde dużo ludzi z bogatą wiedzą. Sądzę, że będziecie wstanie coś doradzić sensownego :)

Szukam dobrego skryptu Katalogu stron (Płatnego lub Free) moje wymagania:

1. Dobre Pozycjonowanie w Wyszukiwarkach

2. Kontrola linków zwrotnych

3. Dodane moduły płatności

4. Dobre wsparcie techniczne

5. Wpisy w 100% moderowane

6. Trzy rodzaje wpisów

- free (np. 30 dni potem automatyczna kasacja)

- wpisy z linkami zwrotnymi (kontrola co jakiś czas czy link zwrotny funkcjonuje)

- Płatny (np. abonament roczny od daty wpisu/akceptacji. Potem np. e-mail do klienta oraz wyświetlenie info w Panelu Admina o upływie daty)

7. Na stronie PR, tagi, miniatura strony, opis

8. O czymś zapomniałem?

Jakieś pomysły? Proszę o radę ew. linki lub sugestie.

Są jakieś skrypty w przybliżeniu spełniające te warunki czy trzeba dać zlecenie do napisania?

Pozdrawiam

phplinkdriectory - płatny ale ma wszystkie funkcje o których mówisz

otwarty mini - darmowy, niestety brak dobrego supportu (dodatki raczej są pisane przez użytkowników i zbierane na tym forum), nie jestem pewien, ale brak chyba tam automatycznej kontroli linków zwrotnych oraz nie tak rozbudowany punkt 6

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

otwarty mini - darmowy, niestety brak dobrego supportu

Nigdy nie będzie to samo co skrypt autorski, ale suport jest tutaj na forum, a do tego, skrypt jest bardzo elastyczny,

i można z nim robić naprawdę cuda.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

otwarty mini - darmowy, niestety brak dobrego supportu

Nigdy nie będzie to samo co skrypt autorski, ale suport jest tutaj na forum, a do tego, skrypt jest bardzo elastyczny,

i można z nim robić naprawdę cuda.

Mar.

Tak tylko jak jest z językami? Problem Polega na tym, ze ze względu na przeznaczenie i plany chce wprowadzic wielojezycznosc (na początku j.angielski) Katalog ten ma w swoim zamiarze użytkowników Globalnych a nie tylko polskich. Jak narazie tylko polscy użytkownicy dodają strony ręcznie (do czego zmusza wlaczenie validacji adresu e-mail) Globalni wysyłają raczej za pomocą software i gdy mamy katalog moderowany "wycina" smieci... Faktem jest, że wiele, wiele linków zgłaszanych posiada wysoki PR ale... w interesie tej strony jest rowniez pięcie sie w góre do czego przyczynia się odnośniki do Katalogu. Nie chce aby ten Katalog był koniem pociagowym innych stron za free... dlatego linki zwrotne. Chyba, ze sie myle?

Jeżeli chodzi o warunki krajowe to decydując się na obowiązkowy link zwrotny będa do katalogu dodwane strony drugiej kategorii (moim zdaniem). Katalogów są tysiące. Istnieje wiele dobrych i zadbanych katalogów które nie wymagają linka zwrotnego, a urzytkownicy i tak linkują wpisy. Chyba że twój katalog będzie miał naprawdę dużą wartość. Tyle że świeży katalog takiej wartości mieć nie będzie. Na początek musisz sam zadbać o swoje - katalogować, linkować i reklamować.

Treningi WattUp.pl

za dodawanie linku zwrotnego to nikt się nie doda. Link zwrotny to dodatek i musi byc jako opcja.

Ja w swojej karierze dla jednego kata troche ich uzbieralem ale to tylko dobra wola użyszkodników.

poleciłbym INDEXU (nicecoder.com) ale to jest trochę na zasobną kieszeń.

wielojęzykowośc - indexu ma to z automatu ale tylko utf8.

ad.8 tak - jakim budżetem dysponujesz i w jakiej walucie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

za dodawanie linku zwrotnego to nikt się nie doda. Link zwrotny to dodatek i musi byc jako opcja.

Ja w swojej karierze dla jednego kata troche ich uzbieralem ale to tylko dobra wola użyszkodników.

poleciłbym INDEXU (nicecoder.com) ale to jest trochę na zasobną kieszeń.

wielojęzykowośc - indexu ma to z automatu ale tylko utf8.

ad.8 tak - jakim budżetem dysponujesz i w jakiej walucie :)

Srodki nie sa problemem ;) walucie? twardej :) jak moja siedziba. problemem jest czas, a czas jak u mnie mawiaja... hmm... Time Is Money.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności