Skocz do zawartości

SmartContext vs adkontekst

Fyner

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
OBydwie? a czy jest taka mozliwosc? i jak wtedy te linki są dobierane, znaczy chodzi mi o to jezeli mam napis video i obydwie sieci moga to podlinkowac to ktora ma pierwszenstwo?

Mozesz miec nawet adhref, smartcontext, adkontekst na jednej stronie. Jak to wygląda - zapraszam do moich newsów na stronce w stopce. Czasem słowa podkreślane w dymkach...mówiąc nie profesjonalenie "gryzą się - podmieniają". Nie potrafie tego profesjonalnie ująć...

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

• 2 miesiące temu...
Mozesz miec nawet adhref, smartcontext, adkontekst na jednej stronie. Jak to wygląda - zapraszam do moich newsów na stronce w stopce. Czasem słowa podkreślane w dymkach...mówiąc nie profesjonalenie "gryzą się - podmieniają". Nie potrafie tego profesjonalnie ująć...

A ja myślę, że się gryzą. Prosty przykład: zainstalowałem u siebie adhref i adkontekst, wszystko ok, póki te dwa skrypty nie wpadną, aby podlinkować ten sam wyraz - wtedy jeden z nich powiela kawałek artykułu, przez co rozwala cały i czyni nieczytelnym.

Fragment tekstu tylko z 1 skryptem:

50597328.png

Dokładnie ten sam fragment po dodaniu drugiego skryptu:

66600168.png

Pojedynczo skrypty reklamowe działają zupełnie normalnie.

A może by tak zrobić fajne zakupy w sklepie Ordin.pl, gdzie znajdziesz m.in. czarne baterie prysznicowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności