Skocz do zawartości

Czy to filtr?

shoorty

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze wczoraj wszystko pieknie, dzisiaj przypadkie sprawidzilem pozycje dla frazy, dla ktorej bylem w top 10, wynik brak w indeksie. Sprawdzilem wszystkie inne i okazalo sie, ze na najwazniejsze frazy moja strona wyleciala wogole z wynikow, pozostala tylko na niektore i to nie strona glowna ale podstrony. Strony glownej wogole nie widze w indeksie.

Troche dziwna sprawa, bo wczoraj zglosilem sie do firmy pierwszemiejsce.pl o wycene uslugi pozycjonowania, a dzisiaj mam pierwsze tego wyniki :)

ps. adres mojej strony to mmoger.pl

Jeszcze wczoraj wszystko pieknie, dzisiaj przypadkie sprawidzilem pozycje dla frazy, dla ktorej bylem w top 10, wynik brak w indeksie. Sprawdzilem wszystkie inne i okazalo sie, ze na najwazniejsze frazy moja strona wyleciala wogole z wynikow, pozostala tylko na niektore i to nie strona glowna ale podstrony. Strony glownej wogole nie widze w indeksie.

Troche dziwna sprawa, bo wczoraj zglosilem sie do firmy pierwszemiejsce.pl o wycene uslugi pozycjonowania, a dzisiaj mam pierwsze tego wyniki :)

ps. adres mojej strony to mmoger.pl

....

https://www.google.com/search?hl=en&saf...amp;btnG=Search

masz strone na joomli i ze skelpem virtuelmark

https://mmoger.pl/index.php?&vmcchk=1&a...rt&Itemid=1

a on robi czasami przekierowanie z glownej na podstrone i ja stawiam na to - gugielek poprostu nie wie ktora strone ma uznawac za glówna

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

masz strone na joomli i ze skelpem virtuelmark

https://mmoger.pl/index.php?&vmcchk=1&a...rt&Itemid=1

a on robi czasami przekierowanie z glownej na podstrone i ja stawiam na to - gugielek poprostu nie wie ktora strone ma uznawac za glówna

Wlasnie tego nie rozumie, od kiedy zainstalowalem nowy szablon adres strony jest bez www. Macie na ta jakas rade?

• 3 tygodnie później...

mam 1 małe pytanko, więc podłącze się tutaj:

mam 2 letnia strone, we wrzesniu 2008 wyleciala z top10 na ktorym sie utrzymywala wczesniej 1,5 roku na jakas 200 pozycje, po kilku tygodniach przesunelo ja na 40-70 i az do teraz sie tam utrzymuje i nie moge pokonać tej bariery, czy to mozliwe, zeby google dalo filtr na pozycje 40-70, czy to raczej ja za słabo linkuje ?(wtedy we rześniu straciłem link z bardzo mocnej strony)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności