Skocz do zawartości

Spamweb.pl - mój blog

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym Wam przedstawić mojego bloga spamweb.pl o tematyce ogólnie internetowej (pozycjonowanie,startupy), komputerowej,oczywiście nie obyło się bez działu humor :)

proszę o ocenkę bloga,co można dodac jakieś wtyczki,ulepszyć itd, poza tym zachęcam do reklamowania na blogu startupów,prosze mi podesłać opis a ja wrzuca na stronke

TO NIE JEST PRECEL !!:)

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Za duzo w nim offtopu, ale dam Ci duzy plus za to, ze to jedyny blog z pogranicza seo, w ktorym nie ma instrukcji przekierowania 301 i regulek w htaccess. W kazdym niemal te same tematy, az sie czytac nie chce

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Za duzo w nim offtopu, ale dam Ci duzy plus za to, ze to jedyny blog z pogranicza seo, w ktorym nie ma instrukcji przekierowania 301 i regulek w htaccess. W kazdym niemal te same tematy, az sie czytac nie chce

znaczy się ;p dopiero blogasa rozkręcam,musze kilka artów napisac itd, bo na razie to jak widzicie to aby startupy są , i humorek

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności