Skocz do zawartości

wtyczka do WP

sirkus

Rekomendowane odpowiedzi

spotkał się ktoś może z wtyczką do WP, która ukrywa linki (jak na forach warezowych) dla nie zalogowanych użytkowników ??

jeśli już coś takiego jest to może jeszcze jakby miało opcje aby widzieli ją użytkownicy który napisali ileś tam komentarzy

EDIT:

acha jeszcze przy okazji gdzie w WP 2.7 można uploadowac templatki w postaci pliku XML bo szukam i za cholerę znaleść nie mogę ??

osobiscie to nie widziałem takiego pluginu, napisać nie widzę jednak problemu, napisz w dziale ogloszen moze ktoś sie zgłosi

co do reszty to nie wiem o co chodzi z tymi templatakami XML , szablony WP sa w postaci PHP, co prawda może w nim byc kod XML-a

spotkał się ktoś może z wtyczką do WP, która ukrywa linki (jak na forach warezowych) dla nie zalogowanych użytkowników ??
https://www.kcebula.centrix.pl/index.php/20...rywajaca-wpisy/

To drugie to też nie wiem o co chodzi.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

dzięki Panowie, z tą drugą sprawą to mój błąd bo znalazłem fajną skórkę na stronie z templatkami do WP, przeczytałem instrukcję która jako tako zgadzała się z panele w WP a jak się później okazało była to templatka do bloggera nie wordpressa :D

To ja, żeby nie zaśmiecać, podepnę się pod temat. Szukam wtyczki do WP, która będzie wysyłała osobie, która skomentowała dany wpis o kolejnych komentarzach w danym temacie. A jest może też wtyczka, która zbiera do pliku wszystkie maile, osób, które komentowały posty na wp? Googla używałem, ale nic konkretnego nie znalazłem;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności