Skocz do zawartości

Odkryto Patent Google o SEO i Pozycjonowaniu… !

galaxyy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A także dlaczego warto różnicować treść w preclach i nie spamować ciągle z tym samym anchorem, ;]

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

opatentować technologię a ją wykorzystywać w praktyce

Dokładnie, reszta to pieprzenie kotka przy pomocy młotka.

Sprawny marketing - sprawne tłumaczenie.

Zgłaszając patent "obstawia się" wszystko, co potencjalnej konkurencji może przyjść do głowy.

I do takiej asekuracji sprowadza sie idea tego i podobnych dokumentów.

Jedyne, o co pokusiłbym się na dzisiaj, to statystyka ilustrująca odpowiedź

na pytanie, czy segregacja isp jest już jawnie stosowana, czy jeszcze nie.

To tak a'propos dobrych i "niegodnych zaufania" dns-ów.

teraz będziesz wiedział dlaczego stare domeny są w cenie , można z nimi robić cuda

Xann, udostępnię Ci domenę z 1996, ale zachowamy moje dane whois.

Jak sądzisz, ile czasu potrzebujesz na dokonanie cudu ;-) ?

miesiąc, góra dwa

No, to utrudnię Ci zadanie, bo ta z 1996 to dla przedszkolaków, więc mam coś godnego zawodowca: rocznik 2001, od 2005 ban [wybitnie szkodliwy serwis, rzecz jasna - o ile pamiętam, newsy dla Polonusów, zero pozycjonowania], od 2007 na parkingu. Kategoria cudu: zaindeksuj 10 podstron + główna. Bez skomlenia pod ścianą płaczu - realizacja wyłącznie poprzez "wartości dodane" i "zdobycie zaufania" ;-) Czas realizacji: 60 dni. Potem ciesz się domeną, rób z nią co chcesz do końca stycznia 2010. Wchodzisz ?

Ja tam nie wiem jak jest bo skończyłem podstawówke tylko no i jedyne co potrafie to napierd****ć linkami :) zbyt skomplikowane obliczenia i teorie powodują zawieszanie się mojego sys. operacyjnego ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

skończyłem podstawówke tylko no i jedyne co potrafie to napierd****ć linkami ;)

Ehhh... prostaczki. My, ludzie światli, dysponujący na dowód światłości fakultetami, ładujemy się korporacji w odbyt i tam żerujemy. Z obrzydzeniem i z zażenowaniem obserwujemy z tej ciepłej perspektywy Twoje żałosne poczynania, Beer.

część czynników raz wpływa dodatnio, a raz ujemnie...

noo to to rozumiem nawet ja taki prostak , przecież juz nasi politycy dawno temu mówili o plusach dodatnich i plusach ujemnych ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

czynników raz wpływa dodatnio, a raz ujemnie...

To takie "inteligentne" rand() ;)

Ja tam nie wiem jak jest bo skończyłem podstawówke tylko no i jedyne co potrafie to napierd****ć linkami

Po podstawówce to chyba linkami do naszej klasy i pudelka ;)

ładujemy się korporacji w odbyt i tam żerujemy

Twierdzisz że tarzamy się w G :)

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności